Besøg zoo og dyreparker på jeres ferie

Når I holder ferie i en af vores danske ferieparker, er der aldrig langt til den nærmeste zoo eller dyrepark. Det betyder, at I kan holde en ferie for hele familien, hvor I kan tage uforglemmelige minder med hjem i bagagen.

Og et besøg i en zoo er både en oplevelse for familiens yngste og ældste medlemmer, for hvem bliver ikke begejstret for at se alle de mange interessante og specielle dyr, der findes på tætteste hold? I kan opleve alt fra legesyge aber, farverige fugle og vilde løver.

Zoo og dyreparker nær Landal GreenParks

Der findes mange forskellige zoo omkring vores feriedestinationer, og vi har samlet nogle af de attraktioner, vi anbefaler, at I besøger på jeres ferie, hvis I gerne vil ud og hilse på dyrene på tæt hold. Det vil med garanti falde i god jord hos familiens yngste medlemmer at komme ud og udforske alt fra den magiske undervandsverden til den tropiske, afrikanske savanne.

Aktiviteter og oplevelser på parkerne

Hos Landal GreenParks kan I boltre jer i massevis af forskellige aktiviteter, hvor I finder alt fra tropiske badeland, indendørs sportshaller, legeland og meget, meget mere. Og så er der rig mulighed for at udforske den smukke og uspolerede natur omkring alle vores parker, hvor I finder alt fra rå vesterhavsnatur til idyllisk havnepromenade. Og så er der naturligvis ikke langt til de mange fantastiske zoo, der findes omkring alle vores parker.

Blåvand Zoo ligger kun en kort køretur fra Landal Seawest, så hvis I holder jeres næste familieferie ved vestkysten hos Landal GreenParks, kan I med fordel besøge denne zoo, der har dyr og aktiviteter for hele familien. I kan opleve mere end 400 dyr, hvor I vil møde alt fra heste til løver. Denne zoo har også en stor legeplads, hvor familiens mindste kan gå på opdagelse, mens de voksne slapper af med en varm kop kaffe i solen.

I Blåvand Zoo vil I møde dyrene i øjenhøjde, hvor I har mulighed for at betragte dem på tætteste hold. Børnene kan blive klogere på, hvordan de mange forskellige dyr lever, hvad de spiser og meget andet. En dagstur til Blåvand Zoo vil med garanti være et hit blandt hele familien, og den kan heldigvis nemt kombineres med en ferie hos Landal Seawest.

Det er noget helt særligt at besøge Randers Regnskov, for allerede når hele familien træder ind ad døren, vil I kunne mærke den tunge, varme luft og høre vilde dyr og brusende vandfald. Det vil føles ligesom at rejse til tropiske egne af verden, men I slipper for den lange flyvetur og kan nøjes med en kort køretur fra vores to parker i Østjylland. Dyrelivet hos denne zoo er på mange måder unikt, og I vil kunne se alt fra sjældne skildpadder til søkøer. Vi lyver ikke, når vi siger, at I vil komme på et vaskeægte tropeeventyr midt i hjertet af Jylland.

Randers Regnskov er perfekt at besøge i de kolde efterårs- og vintermåneder, hvor vejret ikke altid tillader mange timers udendørs ophold. I kan nemlig gå rundt i de tre ikoniske kupler og besøge både Asien, Sydamerika og Afrika og mærke det tropiske klima samtidig med, at I kommer helt tæt på dyrene. Vi garanterer jer, at I får en uforglemmelig og oplevelsesrig dag i denne zoo, da familiens mindste medlemmer får lov til at se dyrene på tætteste hold, hvor et stykke tykt glas eller hegn imellem jer og dyrene ikke påvirker oplevelsen.

Livet i havet hos Kattegatcentret huser massevis af forskellige dyr

Når I besøger Kattegatcentret lover vi jer for, at I bliver bidt af havet! Denne dyrepark er også ideel at besøge i de kolde vintermåneder, for her er dyrene ikke påvirket af vind og vejr, så I kan forvente en oplevelse fra øverste skuffe.

Dyreparken er da også blevet kåret til nordens bedste akvarium i 2018. I kan opleve alt fra klovnfisk til sandtigerhajer til pigrokker – og der er bestemt noget at se for både store og små!

  • Alger
  • Blæksprutter
  • Bunddyr
  • Fisk med ben i
  • Gopler
  • Hajer
  • Havpattedyr
  • Koralfisk
  • Rokker
  • Og meget andet…

Kattegatcentret ligger i Grenaa, så der er ikke langt, hvis I holder ferie hos Landal Ebeltoft eller Landal Søhøjlandet – her skal I kun ud på en kort køretur for at kunne opleve den fortryllende og smukke undervandsverden. Og når I er færdige med at udforske dyreparken, kan I altid gå ned på havnen og betragte det vilde danske hav på tætteste hold. Hvem ved, måske I kan tage noget af jeres nye erfaring om havlivet med ud og bruge det i praksis?

Vi lover jer, at I får en sjov og oplevelsesrig dag for hele familien, og denne dyrepark er bestemt et oplagt valg, hvis I besøger os i de kolde vintermåneder.

Oplev alt fra bavianer til løver i Aalborg Zoo

Hvis I holder ferie hos Landal Grønhøj Strand eller Landal Rønbjerg, er der kun en kort køretur til Aalborg, hvor Aalborg zoo er beliggende. Parken har åbent hele året rundt, så hvad end I holder ferie i januar eller august, kan I besøge denne zoologiske have. I Aalborg Zoo kan I opleve alt fra bavianer til løver til Zebraer, så der er noget at betragte, hvad end man elsker store, små, farverige, søde eller vilde dyr. Hver dag kan I se dyrene blive fodret, og det kan være en fuldkommen uforglemmelig oplevelse at se dem ’in action’.

Hvis du booker ferie hos Landal GreenParks, er der altså rig mulighed for at gå på opdagelse i de mange zoo og dyreparker, der ligger i Jylland. Det kan nemlig være en god idé at sætte lidt ekstra krydderi på jeres ferie og give jeres børn en oplevelse, de sent vil glemme. Hos Landal GreenParks er vi altid klar til at hjælpe og vejlede jer, hvis I har spørgsmål til jeres ferie eller mangler inspiration til, hvordan I kan give jer selv og jeres børn en uforglemmelig ferie.

6 millioner liter vand... og meget mere hos Nordsø Oceanarium

Rejs under havets overflade og mød hajer, klumpfisk og andre havdyr i tusindvis. Et fascinerende univers for både voksne og børn med timevis af spændende oplevelser.

Velkommen til Nordsøen Oceanarium, Nordeuropas største akvarium!
Læs mere om Nordsø Oceanarium