Direkte ned til Markermeer
Forskellige ferieboliger op til 6 personer
Cykeludlejning
Generel parkinformation
 • Er parkerne åbne?

  Vi vælger at holde så mange som muligt af vores parker åbne, så du stadig kan nyde et ophold ude i naturen. Vores gæsters og medarbejderes sundhed er det vigtigste. Vi følger regeringens retningslinjerne og retningslinjerne fra de lokale autoriteter i andre lande. Du kan her følge med i alle dine mange muligheder.

  Nogle parker er lukkede. Under overskriften 'Situation per land' på denne side kan du finde flere oplysninger.

 • Er campingpladserne åbne?

  Holland
  Alle campingpladser i Holland åbner igen den 20. maj for campingvogne og autocamper, som er helt selvforsynende. Sanitetsbygningerne på campingpladserne forventes at åbne igen den 1. juli, så vi også kan byde andre gæster velkommen. Vi er glade for lempelserne på corona-retningslinjene og ser frem til at tilbyde vores gæster en ubekymret ferie igen. Vær opmærksom på at regeringen fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Holland ind til videre.

  Safari teltene ved Landal Coldenhove forbliver lukket på nuværende tidspunkt.

  Tyskland

  Campingpladserne i Tyskland vil være lukket indtil d. 7. marts.

 • Er parkerne åbne for dagsgæster?

  Som følge af regeringens retningslinjer for corona har vi på vores parker foreløbigt måttet tilpasse vores aktiviteter og faciliteter. Vores gæsters og medarbejderes sundhed er det vigtigste. Dette betyder, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for dagsgæster at besøge vores parker.

Ombooking og afbestilling
Aktiviteter
 • Aktiviteter

  Skattejagt, naturbingo, find Bollos kikkert, krea-pakker, bueskydning, vandreture og Bollos sjove opgaver er blot nogle af de ting I vil kunne opleve på vores parker. Udvalget vil variere fra park til park. Bollo vil også være at finde på parken, men husk at holde afstand til både Bollo og andre børn. Følg med i Landal app’en for den park I vil besøge. Her vil programmet blive opdateret løbende.

 • Oplev naturen på cykel

  Vil I opleve den skønne natur på cykel? Så kan I leje en cykel hos os. Vi sikrer at alle cykler bliver desinficeret mellem hver udlejning.

 • Aktiviteter

  Skattejagt, naturbingo, krea-pakker, vandreture og Bollos sjove opgaver er blot nogle af de ting I vil kunne opleve på vores parker. Udvalget vil variere fra park til park. Følg med i Landal app’en, her vil programmet blive opdateret løbende.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

1-4-personers feriebolig

5-6-personers feriebolig

Luksus bolig

God fornøjelse på Landal Volendam!

En unik feriepark med landsbykarakter, beliggende ved Markermeer. Landal Volendam ligger på Slobbeland og råder over 42 luksusboliger med behagelig komfort. Byggestilen er typisk for området og genkendelig for alle, der før har været i Volendam. Volendams centrum og havn ligger i gåafstand og er et besøg værd. Få taget et billede iført traditionel klædedragt, nyd en bolle med ål, og oplev “De Dijk”.

Volendams centrum har mange restauranter, hvor I om aftenen kan nyde en dejlig middag. Hvis man gerne vil ud at opleve omegnen, kan en udflugt med båden til Marken varmt anbefales. Efter en dag på Zaanse Schans, i Monnickendam eller måske i Amsterdam kan du rigtig slappe af på Landal Volendam. Med en kop te i hånden og fødderne i Markermeer - fra bådebroen har du en fantastisk udsigt til lystbådene, der glider forbi.