Velkommen til Landal Coldenhove

Omkring 30 kilometer fra Arnhem ligger Landal Coldenhove, midt i Veluwe ved skoven. Ferieparken ligger midt i et naturskønt område! Der er også en bowlingbane, indendørs swimmingpool, indendørs spillehal og andre faciliteter. Det smukkeste sted på ferieparken er ved siden af campingpladsen, hvor der er fem safari-telte i hjertet af den fredfyldte natur. Kun 50 meter fra hegnet holder de vilde dyr til. Kom også let til byerne: Loenerhei. Arnhem, Apeldoorn og Nijmegen, der er alle tæt på. Du kan også tage på lokale ture til Burgers' Zoo i Arnhem eller fårefarmen i Loenen. Der er også en masse at lave på selve ferieparken - for børnene er der et indendørs legeland, Bollo Klub, en zoologisk have og en indendørs swimmingpool og børnebassin. Du kan også tage i skønhedssalon i parken eller nyde en drink på den solrige terrasse ved Timber's Brasserie.

Sssh - et rådyr

Landal Coldenhove er placeret i skoven. Du er omgivet af den dejlige natur! Der er også faciliteter så som bowling og badeland.
  • 364 ferieboliger, 180 campingområder, 5 luksus safari telte
  • Indendørs legeparadis
  • Indendørs badeland
Alle faciliteter Praktiske informationer

Der er en masse muligheder

Børnene keder sig aldrig hos Landal Coldenhove! I det indendørs legeparadis kan de have en fest, klatre på klatrevæggen eller lære at skyde med bue og pil. En runde med minigolf, fodbold og volleyball med hele familien er selvfølgelig en vigtig del for enhver ferie!
Se alle muligheder

Omgivelserne

Landal Coldenhove er beliggende i hjertet af Veluwe, og er en fantastisk base for en skøn ferie. Oplev naturen eller kig eksempelvis på får i Loenen. Du ved aldrig, om du ser et rådyr eller et vildsvin! Tag til Arnhem for at shoppe eller nyd en afslappende dag ved Thermen Bussloo.
Mere omkring området

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge, og håndklæder ved ankomst? Få dine dagligvarer leveret, eller er du mere til en lækker snack i resturanten? Du kan nemt booke din pakke, eller dine tilkøb når du booker din feriebolig. Den bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal Coldenhove er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Gelderland

 

Oplev Gelderland regionen