Velkommen til Landal Coldenhove

Omkring 30 kilometer fra Arnhem ligger Landal Coldenhove, midt i Veluwe ved skoven. Ferieparken ligger midt i et naturskønt område! Der er også en bowlingbane, indendørs swimmingpool, indendørs spillehal og andre faciliteter. Det smukkeste sted på ferieparken er ved siden af campingpladsen, hvor der er fem safari-telte i hjertet af den fredfyldte natur. Kun 50 meter fra hegnet holder de vilde dyr til. Kom også let til byerne: Loenerhei. Arnhem, Apeldoorn og Nijmegen, der er alle tæt på. Du kan også tage på lokale ture til Burgers' Zoo i Arnhem eller fårefarmen i Loenen. Der er også en masse at lave på selve ferieparken - for børnene er der et indendørs legeland, Bollo Klub, en zoologisk have og en indendørs swimmingpool og børnebassin. Du kan også tage i skønhedssalon i parken eller nyde en drink på den solrige terrasse ved Timber's Brasserie.

Sssh - et rådyr

Landal Coldenhove er placeret i skoven. Du er omgivet af den dejlige natur! Der er også faciliteter så som Brasserie og Adventure Golf.
  • 364 ferieboliger, 180 campingområder, 5 luksus safari telte
  • Indendørs legeparadis
  • Indendørs badeland
Alle faciliteter

Der er mange muligheder

De kan lege på legepladsen eller i det indendørs spilleparadis, skyde med bue og pil eller deltage i de sjove og underholdende aktiviteter. Du bør selvfølgelig heller ikke gå glip af Adventure Golf eller at plaske rundt i poolen med hele familien på din ferie!
Se alle muligheder

Babyvenlige feriebolig

Den første ferie med en baby er spændende. Hos Landal Coldenhove kan du med ro i sindet nyde en ferie i den fuldt indrettede bungalow til de allermindste. Denne babyvenlige feriebolig er udstyret med alt, hvad der er brug for til en baby, så du kan nyde en afslappende ferie.
Se feriebolig

Omgivelserne

Landal Coldenhove er beliggende i hjertet af Veluwe, og er en fantastisk base for en skøn ferie. Oplev naturen eller kig eksempelvis på får i Loenen. I ved aldrig, om I ser et rådyr eller et vildsvin! Tag til Arnhem for at shoppe eller nyd en afslappende dag ved Thermen Bussloo.
Mere omkring området

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold fuldendt med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst? Vil du have dine dagligvarer leveret, eller har du lyst til et kulinarisk måltid i restauranten? Du kan nemt booke din pakke og tilkøb, når du booker din feriebolig. Den bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal Coldenhove er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks