Velkommen til Landal Katschberg

Skønt... den friske luft oppe i bjergene. Elsker du urørt landskab og frisk luft i bjergene? Hvis dette er tilfældet, så er et ophold Landal Katschberg være perfekt. Den har en smuk placering i bjergene, på grænsen mellem Karnten og Salzburgerland. Om sommeren kan man tage på lange vandre- og mountainbike ture. Du kan slet ikke lade være med at tage billeder af den grønne dal når du er på disse ture. Om vinteren vil området være tildækket af sne, og så er det et skønt sted hvis man ønsker at stå på ski eller snowboard. Der er ikke mindre end 60 kilometre af pister! Heldigvis vil du have mulighed for at komme ud på pisterne tidligt på morgenen, fordi de behagelige og fuldt udstyret ferielejligheder eller hytter er placeret lige ved pisterne.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Vinter sjov for børn og voksne

Landal Katschberg er ideel for vinterferier med hele familien. De åbne og brede pister i forskellige sværhedsgrader giver den ultimative sjov i sneen. Imens du kører ned ad bjerget på dine ski, så kan børne havde det sjovt i børne paradiset. Den ultimativer ferie for børn og voksne.
Se parken om vinteren

Gratis KatschbergCard

Du kan nyde KatschbergCard gratis i sommersæsonen (31. maj til 31. oktober). Takket være kortet kan du opleve mange attraktioner i Katschberg-området gratis hver dag på din ferie. Se frem til sjove aktiviteter under din næste sommerferie.
Mere information

se Landal Katschberg på kortet

Store og små eventyrslystne

På omkring ferieparken er der masser at lave for hele familien. Bad, lav håndværk eller leg i vandsports området. Tag på en hestetur gennem landskabet og besøg dyreengen ved siden af parken. Vil du have mere action? Tid til en mountainbike konkurrence! Skab de bedste ferieminder sammen.
Opdag alt det sjove

Pakker og tilkøb

Fuldend dit ophold med en pakke eller en af de mange tilkøb. Opredte senge og håndklæder ved ankomst? Du kan nemt booke dine pakker og tilkøb når du booker din feriebolig. Din bekymringsfrie ferie kan begynde!

Nyd at være aktiv for både børn og voksne

Det er skønt at få noget motion på ferien. Landal Katschberg har en masse muligheder, både afslappende og aktive. Tag en runde golf eller lær at klatre i klatreparken ved siden af parken. På parken er alle mulige sjove aktiviteter arrangeret. Ønsker du at tage del i fodboldturnering?
Alt om sport og spil

Det alsidige Katschberg

Regionen Kärnten har meget at byde på. Kilometrene af bjergveje tager dig til historiske slotte og fæstninger. Hohe Tauern Nationalpark og de nærtliggende søer er ideelt til vandring og cykling. Glem ikke at holde et stop til at kunne have en lækker picning. Det er hvad ferie handler om!
Tips til omgivelserne

Kvalitet i Kärnten

Landal Katschberg er blevet tildelt Kärnten kvalitets mærket. Dette kvalitets mærke er tildelt til ferieparker i Kärnten, som tilbyder høj kvalitet. Regelmæssige inspektioner af retningslinjerne garanterer vores gæster den lovede kvalitet.

Green Key

Landal Katschberg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Østrig

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks