Oplev Tjekkiet

Tag hele familien med på en sjov og spændende ferie i Tjekkiet. Om sommeren er der masser af muligheder for soldbadning, vandsport og sjov ved Lipno-søen. I kan også tage en kanotur eller waterrafte på Moldau-floden for en aktiv ferie, der giver sommerfugle i maven. Trænger I til afslapning, kan I sætte tempoet helt ned i et af de mange kurbade. Tjekkiet bugner af overraskelser og muligheder for hele familien.
  • Skove og søer
  • Aktiviteter og afslapning
  • Kulturoplevelser for hele familien

Alle parker i Tjekkiet

Tjekkiet

Aktivitet eller afslapning?

Tjekkiet har masser af aktiviteter at byde på, og her er også rig mulighed for at slappe af. Trænger I til tid for jer selv, kan I besøge et af dem mange kurbade, gå en tur gennem Prag eller tage på cykeltur i bjergene. 

De bedste vandreruter

Elsker du at vandre, bliver du ikke skuffet over Tjekkiet. Her er der smuk natur og spændende byer, der bedst udforskes til bens. Så snør vandrestøvlerne og tag på eventyr!

cykel i Tjekkiet

Oplev omgivelserne på cykel eller mountainbike. Tjekkiet har gode cykelruter, som fører dig langs floder, gennem dale og forbi bjergene. Nyd den friske luft og den smukke udsigt på turen.

Skiferie i Tjekkiet

Hold årets vinterferie på Landal Marina Lipno i Tjekkiet, hvor du får idyllisk snelandskab kombineret med fantastiske skiforhold. Her kan du udforske skiterrænet på ski eller snowboard, stå på skøjter og meget mere i smukke omgivelser.
Læs mere om skiferie på Landal Marina Lipno