Tag hunden med på ferie

Trænger hunden også til ferie? Hos Landal Danmark kan du uden problemer tage familiens bedste ven, hunden, med på ferie og spare hundepensionen.

Husk blot at oplyse, at du ønsker at medbringe et kæledyr, når du booker et ophold –

Book nu
    det koster kun et mindre rengøringstillæg på dkr. 347 pr. hund. på danske parker (dkr. 43 pr. nat på udenlandske parker). Booker du via vores online booking, kan du under tilkøb vælge husdyr, så finder vi et feriehus, hvor husdyr er tilladt.

Vores anbefaling til dig

Se alle ferieboliger

4 personers hunde feriebolig

Landal Søhøjlandet

4 personers hunde feriebolig

Landal Wirfttal

6 personers hunde feriebolig

Landal Hochwald
Se alle ferieboliger

Skal I på stranden eller i skoven?

Hunde på stranden

Tæt på langt de fleste danske ferieparker finder du nogle fantastiske strande. Her er det oplagt at gå en tur med hele familien – selvfølgelig også familiens hund. Men hvordan er det nu lige med de danske strande, må hunden være løs, eller skal den føres i snor? I Danmark er det tilladt at lade hunde løbe frit på standen uden snor i perioden 1. oktober – 31. marts.

Vær dog opmærksom på, at det på enkelte strande kan være påkrævet at holde hunden i snor hele året. Resten af året skal du holde hunden i snor, når du går tur på stranden – både for at tage hensyn til andre strandgæster, men i lige så høj grad for at beskytte dyrelivet omkring stranden.

Hundeskove

I Danmark findes der særlige skovområder, der er særligt egnede til hunde – de såkaldte hundeskove. Her er et større område (ofte indhegnet), hvor jeres hund frit kan løbe rundt uden snor og tumle, så den får brændt en masse krudt af. Ofte er der flere hundeejere med deres hunde, så hundeskove er også et rigtig godt sted at møde andre hunde.

Der findes hundeskove tæt på flere af de danske ferieparker. På hjemmesiden www.dyr.dk/hundeskove eller www.hundeskovene.dk kan du finde en oversigt over hundeskove i Danmark og finde den, der er tættest på, hvor du befinder dig. Der findes også appen ”Hundeskove i Danmark”, som du nemt kan hente via App Store eller Google Play. Læs og følg altid reglerne for den enkelte hundeskov – tit står de ved indgangene til hundeskoven.

Hunde trænger også til ferie

Hunde er flokdyr og vil rigtig gerne være sammen med sine ejere. Mange hunde er en del timer alene i hverdagen, mens ejerne er på arbejde. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage hunden med på ferie, så den kan tilbringe tid med jer og I med den. Hos Landal kommer I alle væk fra hverdagens stress og jag, og når familien slapper af, mærker jeres hund det - den bliver også mere afslappet.

Når du tager hunden med på ferie på en af vores ferieparker, anbefaler vi, at du medbringer hundens egen kurv samt et stykke af dens eget legetøj. Så har hunden altid noget, den kender hjemmefra og føler sig tryg ved.

Tag hunden med til udlandet

Det er muligt at tage hunden med på næsten alle Landal parker. Så grib chancen og tag til en af vores parker udenfor de danske grænser. Nogle af parkerne har specielle hunde-ferieboliger. De er udstyret med hundeseng, madskål og har en lukket have. Derudover er der fantastiske faciliteter på parken både til dig og din hund.

Vil I til Tyskland, kan I besøge: Landal Wirfttal, Landal Hochwald eller Landal Salztal Paradies. Frister Holland mere så besøg Landal Twenhaarsveld.
51 hundevenlige ferieparker
Book din næste ferie
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato