Tag på ferie sammen!

Reunion, ferie med en gruppe eller med hele familien? Med vores store udvalg af store ferieboliger kan du finde den feriebolig, der passer til jer. Vi har ferieboliger til grupper op til 22 mennesker! I de rummelige ferieboliger med moderne faciliteter kan I få en fantastisk ferie sammen.

Book nu
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Gruppeferie – Fælles oplevelser i Søhøjlandet

Med beliggenheden i den fantastiske natur, er huset ideelt til mange forskellige formål som f.eks. familiesammenkomster, team-building for virksomheder eller lejrskoleophold.

Området omkring Landal Søhøjlandet byder på et væld af attraktioner og naturoplevelser både på land og til vands.

I skovene er der rig mulighed for at vandre eller cykle på mountainbike. På Silkeborgsøerne har I mulighed for at sejle i kano eller nyde en tur med Himmelbjergbådende.

Selvom I er på ferie sammen, kan det være rart at kunne trække sig tilbage til sit eget hus. Dét giver vores nabo-huse jer mulighed for.

Her bor I side om side, men I har samtidigt mulighed for at være sammen på kryds og tværs. Måske vil de voksne gerne hygge med et spil i den ene hus, når de mindste børn er puttet, mens de store børn holder film aften i det andet hus.

Hvis I ønsker at booke ferieboliger ved siden af hinanden, tilkommer der et præference tillæg på dkr. 261 booking. Det vil sige, at booker I 2 eller flere huse på samme tid koster det kun ét præferencetillæg. Booking af nabo-huse sker via vores Contact Center på telefon +45 70 23 20 30.

Vores ferieboliger findes i flere størrelser men fælles for dem alle er, at de er veldisponerede og placeret midt i naturen.

Her er plads til flere generationer, så uanset om I er alene afsted med børnebørnene eller om I har jeres børn med, så kan I finde en perfekt feriebolig hos Landal.

Business ophold

Leder du efter en businesstur, team building program eller en personalefest? Kombiner dit ophold med en gåtur i skoven, sportsprogram, barbecue- eller festaften. For grupper op til 3.000 mennesker. Det er også muligt at leje din 'egen feriepark'. Book dine business gruppereservation via Landal Business Line.
Danmark
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Filtre
Danmark
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group