Badeland for hele familien

Hvad end du er ung, gammel eller midtimellem vil en ferie med badeland sikre dig de absolut bedste ferieoplevelser. Vi tilbyder dig et væld af forskellige svømmebassiner i vores danske ferieparker, hvor du kan boltre dig i både indendørs- og udendørspools. Du har endda også mulighed for at drømme dig væk til varmere himmelstrøg i et af vores subtropiske badelande. Book din næste ferie hos os og få en masse uforglemmelige minder med hjem i bagagen.

Subtropisk sjov

Det danske vejr er lunefuldt, men på en ferie med badeland har du og familien altid mulighed for en at tage en dukkert. I vores subtropiske badeland er der sommertemperaturer og -stemning hele året rundt, så her kan familiens vandhunde hurtigt få tiden til at flyve afsted. Kast dig ud i bølgerne eller tag en tur på den vilde vandrutschebane.

Badeland til afslapning og action

Uanset hvilken af vores danske ferieparker I vælger at besøge, er der lagt op til mange timers hygge og sjov i vores badeland eller svømmehal. Og skal der slappes af efter en aktiv dag, er det oplagt at gøre i saunaen.
Læs mere om badelandene i Danmark

Naturens eget badeland

Når I besøger en af vores hyggelige ferieparker, har I fri adgang til vores badeland/svømmehal under hele jeres ophold. Men I har naturligvis også mulighed for at benytte naturens egne faciliteter og tage en dukkert i det store hav, der ligger nær af flere af vores ferieparker.

Vandplaskeri i Europa

Det er ikke blot vores danske parker der byder på ferie for vandhunde. Tag et kig på alle de andre skønne ferieparker Landal byder på i blandt andet Holland og Tyskland.
Læs mere om badelandene i Europa

Vandsjov på Hof van Saksen

Et konkurrencebassin, en sø og en stor vandrutsjebane; Hof van Saksen har det hele. Prøv også de tre spektakulære indendørs vandrutsjebaner: Bombo, Intenso og Presto. Lige meget om I vil slappe af eller på eventyr, er alt muligt!

Nyhed: Saltato, en rutsjebane for vovehalse
Vi har bygget en fjerde spændende vandrutsjebane på Hof van Saksen, der med garanti giver sommerfugle i maven. Den nye vandrutsjebane – Saltato – er verdens længste lukkede rutsjebane til baderinge med ikke mindre end fire tragter, man skal igennem.
Klik her for mere information