God fornøjelse på Landal PUUR Exloo!

Landal PUUR Exloo ligger i det naturskønne Drenthe mellem hede, tætte skove og moseområder. Omgivelserne afslører med det samme, hvorfor dette område er så populært blandt vandre- og cykelentusiaster. Fra din luksusferiebolig, der ligger lige op til skove og med udsigt over vidtstrakte vidder, har du direkte adgang til uendelige ruter gennem det pragtfulde Hondsrug-område. Afvekslingen mellem fantastisk natur, de autentiske landsbyer i Drenthe og de verdensberømte stendysser gør området unikt. I nærheden af ferieparken findes mange restauranter, hvor du kan få en lækker frokost eller nyde en skøn middag. Luksusferieboligerne har en moderne udstråling og har masser af komfort, eksempelvis en traditionel finsk sauna, en regnvejrsbruser og en solbruser, og de har alle god plads omkring boligen, så der altid er mulighed for at kunne sidde udenfor og nyde naturen. Landal PUUR Exloo byder på ro, plads og luksus, så du rigtig kan slappe af.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Ud og opleve

Der er masser at opleve i nærheden af Landal PUUR Exloo. Udforsk Sabeltandtigersporet, en eventyrlig rute for børn i skoven Hunzebos? Denne vandrerute er en sjov udflugt for hele familien. Mød dyrene i WILDLANDS Adventure Zoo Emmen eller vælg en af de mange muligheder i De Hondsrug UNESCO Global Geopark. Lige fra en afslappende tur på museer til en aktiv tur på hesteryg og mountainbike. Der er noget for enhver smag!
Gå på opdagelse i omgivelserne

Vandre- og cykelture

De Hondsrug UNESCO Global Geopark byder på 2670 km skov- og sandstier, 524 picnicbænke, 3.000 km cykelstier, 240 cykelknudepunkter, 12 MTB-ruter og 8 baner til BMX. Oplev varierede landskaber med mange seværdigheder, der leder tankerne tilbage til tidligere tider, som fx gravhøje, stendysser, markveje og pingoer (en høj med en kerne af is). Følg temaruterne, eller planlæg selv din tur.
Yderligere information

se Landal PUUR Exloo på kortet

Kulinarisk nydelse

Efter en skøn dagstur kan du nyde en velfortjent kulinarisk oplevelse forskellige steder. I området findes der flere restauranter med lækre retter på menukortet. Uanset om du har lyst til en spændende frokost eller en stor luksusmiddag, skal du nok finde noget du kan lide.
Opdag mulighederne

Andre ferieparker i Drenthe