Grønne oplevelser på to hjul

Grønne oplevelser på to hjul

Få pulsen op og tag på opdagelse i den skønne natur, der omringer vores ferieparker. Her kan du udforske landevejene og de små byer eller tage mountainbiken gennem skovene, plantagerne eller klitterne i de varierede områder.

Læs med og se, hvordan vores parker tilbyder unikke, flotte og udfordrende områder til enhver cyklist.

Sdr. Plantage
Landal Ebeltoft ligger blot 2 km fra de fantastiske trails i Sdr. Plantage. Her finder du den udfordrende single track rute på hele 13 km, der dog kan forkortes, så du undgår de sværeste områder.

Naturparken Hindsgavl Dyrehave
Landal Middelfart ligger meget tæt på Naturparken Hindsgavl hvor der er gode muligheder for at køre mountainbike.
Kongebroskovens rute på 11 kilometer fører gennem Hindsgavl Dyrepark via forskellige stier og singletracks. Ruten er dog ikke afmærket, så det er bare med at følge de forskellige stier og nyde naturen undervejs.

Gjern Bakker
Landal Søhøjlandet ligger ved Gjern Bakker, hvor MTB ruten starter blot 500 m fra ferieparken. Her er der flere skov-trails af forskellige længder og der er mulighed for forskellige svære tilføjelser til ruterne. De mange stejle bakker garanterer også, at du får sved på panden og syre i benene.

Blåbjerg Plantage
Landal Seawest ligger under 5 km fra Blåbjerg Plantage, hvor der er flere forskellige ruter med udfordrende og sjove trails, som du kan prøve kræfter med. Her holder Varde Cykelklub til, og der afholdes flere gange i løbet af året MTB races i området, så du kan være sikker på, at der er mulighed for adrenalin.

Mountainbike- og cykelruter

Djursland, Landal Ebeltoft

Nordjylland, Landal Grønhøj Strand

Fyn, Landal Middelfart

Vestlige Himmerland, Landal Rønbjerg

Midtjylland, Landal Søhøjlandet

Vestjylland, Landal Seawest

Stille cykelture i naturen

Alle vores parker ligger i naturskønne områder, der bare venter på at blive udforsket, så tag cyklen med eller lej en på parken og besøg de nærmeste landsbyer, cykl en tur langs stranden eller udforsk de grønne skove i nærheden.

På alle vores parker kan du leje både mountainbikes og elcykler, så der er rig mulighed for at komme rundt i området – også selvom du ikke har din egen cykel med.