Grønne oplevelser på to hjul

Grønne oplevelser på to hjul

Få pulsen op og tag på opdagelse i den skønne natur, der omringer vores ferieparker. Her kan du udforske landevejene og de små byer eller tage mountainbiken gennem skovene, plantagerne eller klitterne i de varierede områder.

Læs med og se, hvordan vores parker tilbyder unikke, flotte og udfordrende områder til enhver cyklist.

Perfekte områder til mountainbiking

Vil du udfordre dig selv og samtidig få unikke naturoplevelser ligger tre af vores ferieparker tæt på nogle af de bedste mountainbiketrails og -områder i landet.

  • Landal Søhøjlandet ligger ved Gjern Bakker, hvor MTB ruten starter blot 500 m fra ferieparken. Her er der flere skov-trails af forskellige længder og der er mulighed for forskellige svære tilføjelser til ruterne. De mange stejle bakker garanterer også, at du får sved på panden og syre i benene.

  • Landal Ebeltoft ligger blot 2 km fra de fantastiske trails i Sdr. Plantage. Her finder du den udfordrende single track rute på hele 13 km, der dog kan forkortes, så du undgår de sværeste områder.
  • Landal Seawest ligger under 5 km fra Blåbjerg Plantage, hvor der er flere forskellige ruter med udfordrende og sjove trails, som du kan prøve kræfter med. Her holder Varde Cykelklub til, og der afholdes flere gange i løbet af året MTB races i området, så du kan være sikker på, at der er mulighed for adrenalin.

Stille cykelture i naturen

Alle vores parker ligger i naturskønne områder, der bare venter på at blive udforsket, så tag cyklen med eller lej en på parken og besøg de nærmeste landsbyer, cykl en tur langs stranden eller udforsk de grønne skove i nærheden.

På alle vores parker kan du leje både mountainbikes og elcykler, så der er rig mulighed for at komme rundt i området – også selvom du ikke har din egen cykel med.

Mountainbiking hos Landal

Djursland - Sdr. Plantage

Midtjylland - Gjern Bakker

Vestjylland - Blåbjerg Plantage

Vi støtter cykelsporten

Landal GreenParks er stolt sponsor af Varde Cykelklub og er en af hovedsponsorerne på det årlige INVITA MTB Race, der afholdes i Blåbjerg Plantage.

Vi planlægger at afholde MTB-weekender i samarbejde med Varde Cykelklub, hvor vi tager på ture rundt i parkområderne, og hvor de dygtige cyklister deler ud af deres viden om MTB.

Skal du med på vores MTB-weekender? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret om tid og sted.