Sommerhus i Danmark – tæt på vandet

Sommerferie i Danmark er for mange familier lig med sommerhus. Her er der plads til at hele familien, på tværs af generationer, kan samles og nyde ferien.

Det stiller store krav til ferieboligen og ikke mindst omgivelserne.

Book nu
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Sjove aktiviteter

Aktivitetsniveauet hos de enkelte generationer er ofte forskelligt, men når I booker en feriebolig hos Landal GreenParks, er I sikret både sjove og spændende aktiviteter, naturskønne omgivelser samt ro til fordybelse og afslapning – alt sammen lige udenfor døren.

Landal GreenParks har 7 ferieparker med sommerhuse i Danmark, alle placeret tæt på vandet og midt i naturen:

Fordele ved at holde ferie hos Landal GreenParks

Der er mange fordele ved at booke din næste ferie hos Landal GreenParks fremfor et almindeligt sommerhus. I vælger blandt andet helt selv jeres ankomst- og afrejse dag, og der er garanteret adgang til badelandet, hvor hele familien kan bruge timevis. Mulighederne er mange hos Landal GreenParks.

Vores ferieparker

Du får lidt mere hos Landal GreenParks

Vælg hvornår ferien skal ligge

Hos Landal GreenParks er der valgfri ankomst- og afrejsedag. Du sætter selv rammerne for din ferie.

Vælg din perfekte feriebolig

Vi har plads til hele familien. Med huse, der rummer op til 18 personer, kan I alle samles under ét tag.

Ferie for de firbenede

På alle vores parker er det muligt at tage kæledyrene med - du skal blot huske at oplyse dette ved booking.
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Filtre
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Select countries & regions Select stay type Select arrival date
Select countries & regions Select stay type Select arrival date

Hold ferien lige når det passer jer bedst

Sommerferien er familiens årlige højdepunkt og hos Landal GreenParks får I selv lov til at vælge rammerne for jeres ophold.

Langt de fleste sommerhuse har faste ankomst og afrejse dage, hvilket kan være en udfordring når ferieplanlægningen skal gå op.

Hos Landal GreenParks er der valgfri ankomst- og afrejsedag. Derfor vælger I selv længden på jeres ophold. Det betyder, at der kan planlægges udenom de større børns sommerferie jobs, sommerbryllup i familien eller studentergildet midt i en ferieuge.

Landal GreenParks - mere end blot et sommerhus!

Når I booker en feriebolig hos Landal GreenParks, får I meget mere af alt det sjove, sammenlignet med et traditionelt sommerhus, uden at skulle give køb på komfort og plads.

Slip for klorlugten i hele sommerhuset – vandlandet har større pools og sjove vandrutsjebaner for familiens vandhunde. Lad børnene boltre sig i den friske luft og bruge deres energi på legepladsen eller brug et par aktive timer sammen i det indendørs legeland.

Ferieparkerne, som er fordelt udover det meste af Danmark, byder på et varieret udvalg af aktiviteter for alle!

 • Legeplads, frisk luft og sjov leg for børnene
 • Indendørs legeland, aktiviteter og leg for hele familien
 • Badeland, sjov for familiens vandhunde
 • Wellness, afslapning og velvære for de voksne
 • Bjørnen Bollo, underholdning og hygge for de mindste børn
 • Naturskøn beliggenhed, ofte tæt på vandet

Rummelige sommerhuse med plads til alle

Landal GreenParks ferieboliger er lyse og moderne indrettet med tanke på komfort og god plads til hele familien.

Et fuldt udstyret køkken alrum, som gør det muligt at tilberede og nyde en skøn middag sammen, fejre en fødselsdag med boller og lagkage eller måske lave en luksus brunch, hvor I kan sidde længe med kaffen og læse avisen.

Opholdsrum med plads til hygge i sofaerne hvad enten det er med en god film, en god bog, et familiespil eller nærvær i samtaler over et godt glas vin.

Soveværelser med dobbeltsenge eller 2 enkeltsenge fordelt over en eller to etager alle udstyret med dyner og puder, nogle ferieboliger har også en hems.

Soveværelser med dobbeltsenge eller 2 enkeltsenge fordelt over en eller to etager alle udstyret med dyner og puder, nogle ferieboliger har også en hems.

Et eller flere badeværelser med bruseniche – og i nogle typer ferieboliger er der badeværelse med spabad. Så uanset om I er til almindelig god komfort eller lidt ekstra luksus, så har Landal GreenParks et sommerhus, der passer til jeres behov.

Her kan I holde ferie sammen – og hver for sig

Et sommerhus skal kunne rumme pladsen til både fordybelse og fælles aktiviteter. Specielt når I er mange af sted sammen. Når I booker sommerhus hos Landal GreenParks, har I mulighed for at vælge flere sommerhuse ved siden af hinanden. Dette giver jer muligheden for at være sammen men stadig med plads til lidt privatliv.

Der er naturligvis også mulighed for at vælge hvor i ferieparken jeres sommerhus skal være placeret. Måske er det praktisk med en placering tæt på badelandet eller måske foretrækker I en mere rolig placering med god udsigt. Uanset jeres behov, så har Landal GreenParks et sommerhus der passer til jeres ferie ønsker.
Læs mere om vores ferieboliger