Oplev Tyskland

Se Tyskland fra en helt anden side. Landal GreenParks har 10 ferieparker rundt om i Tyskland, hvor du kan finde netop det område og de aktiviteter, der bedst passer dig.

  • Natur med bakker, skove, bjerge og kyst
  • Eventyr og afslapning
  • Kulturelle byer

Tæt på men alligevel så anderledes

Selvom Tyskland ikke ligger langt væk byder det store land på mange forskellige områder, der alle besidder sine helt egne karaktertræk. For eksempel er områderne omkring Eifel eller Mosel meget natursmukke og er derfor perfekte til cykling og vandreture. Og vidste du, at Tyskland producerer vin af høj kvalitet? så hvorfor ikke besøge en vingård til vinsmagning?

Nogle af vores ferieparker ligger også tæt på store og spændende byer såsom Trier og Köln, hvor I kan tage på shoppingtur eller kulturelt visit.

Udforsk Tyskland

Vandretur i den friske luft

Oplev Tysklands skønne natur sammen med hele familien. Tag dine vandresko på og gå en dejlig tur. For eksempel kan I gå en tur langs Østersøen igennem små, charmerende byer i Eifel eller vandre i skoven i Sauerland. Der er masser muligheder!

Vandreture

De bedste cykel områder

Du kan virkelig få set meget af området, hvis du begiver dig afsted på cykel. Tyskland byder på smuk natur, som du kan nyde ved at cykle gennem de forskellige skove, bjerglandskaber og kystområder. Der er masser at se og opleve.

Cykelture

Skiferie i Tyskland

Du behøver ikke rejse meget langt for at få en fantastisk skiferie. Landal Ski Life har række parker i Tyskland, der ligger ved spændende skiterræns. Oplev for eksempel skiområderne omkring Wintersport-Arena Sauerland og Braunlage, hvor hele familien kan få magiske dage i sneen.

Læs mere om skiferie i Tyskland