Ferielandet Tyskland

Udforsk helt nye sider af Tyskland, der byder på vidunderlige områder og landskaber, der er vidt forskellige fra hinanden. Her er du garanteret:
  • Varieret natur langs kysten, i bjergene og i skovene
  • Action og oplevelser i naturen – hele året rundt
  • Lokale kulturelle seværdigheder og byer

Meget mere end Autobahn og Berlin

Hvornår har du sidst holdt ferie i Tyskland? Kender du til det frodige Sydtyskland med vinmarker og en lang varm sommer? Har du nogensinde besøgt de hvide sandstrande i Nordtyskland, der er perfekte til badeferie?

Hvis du ikke kender til de sider af vores naboland, er du ikke den eneste. Men hos Landal GreenParks får du og din familie en fantastisk ferie i nye omgivelser. Uanset om du er til ski, strand, skov eller bjerge, kan du hos Landal GreenParks bo i landets dejligste områder og komme hjem med skønne ferieminder.

Områder i Tyskland

Østersøen
Kun et par timers kørsel fra grænsen finder du det flotte tyske kystområde ud til Østersøen. Her kan du nyde de dejlige badestrande og den maritime stemning, som kendetegner området. Eller tag på visit til de charmerende byer Travemünde og Lübeck, der byder på kulturliv, lækre restauranter og hyggelige markeder.

Eifel
Det frodige landskab ved den vulkanske bjergkæde, Eifel, danner rammen om en ferie fyldt med udendørs aktiviteter og smuk natur. Besøg også storbyerne Köln og Trier eller tag et smut over grænsen til Frankrig, Belgien eller Luxembourg for flere oplevelser i nye omgivelser.

Harzen
Besøg det hyggelige område, Harzen, der ligger lige midt i Tyskland, og som er særligt kendt for heksenes hjemsted, Bloksbjerg. Om vinteren kan du stå på ski i området, og resten af året kan du holde en aktiv ferie i det bakkede landskab. Her finder du små hyggelige byer og steder, der er på UNESCOS Verdensarvsliste.
Mosel
Nyd udsigten udover vinmarkerne og smag på de lokale vine i det smukke område ved Mosel-floden i Sydtyskland. Området, der ligger tæt på grænsen til Luxembourg og Frankrig, emmer af sydlig charme, og her kan du nyde både den smukke natur og smukke bygninger fra Romertiden.

Saar/Hunsrück
Er du til naturoplevelser og vandre- eller cykelture er Saar-Hunsrück området i Sydtyskland stedet for dig. Her kan du prøve kræfter med etaper af den 410 km lange vandrerute Saar-Hansrück-Steig eller udforske de gamle romerske byer og bygninger, der stadig findes rundt om i området.

Sauerland
Midt i Tyskland – tæt på Kassel – finder du Sauerland området, der om vinteren inviterer til vintersport. Resten af året byder Sauerland på aktiv ferie med mountainbiking og andre sjove aktiviteter. Her er der adrenalin og sjov hele året.

Læs mere om de forskellige regioner

  • Eifel
  • Harzen
  • Mosel
  • Østersøen
  • Saurland

Vandreture i Tyskland

Vil du se naturen fra sin bedste side? Gå en tur og udforsk de små stier og ruter i området.
Tyskland byder på massevis af vandreruter, hvor du kan slentre og nyde udsigten undervejs, eller udfordre dig selv på stejle stier. Hvert område omkring vores parker byder på sine egne ruter, hvor du bliver ført gennem enten bjerge, skove, vinmarker eller kystlinjer.
Du skal bare snøre skoene og træde uden for i den dejlige natur.

De bedste cykel områder

Du kan virkelig få set meget af området, hvis du begiver dig afsted på cykel. Tyskland byder på smuk natur, som du kan nyde ved at cykle gennem de forskellige skove, bjerglandskaber og kystområder. Der er masser at se og opleve.

Skiferie i Tyskland

Du behøver ikke rejse meget langt for at få en fantastisk skiferie. Landal Ski Life har række parker i Tyskland, der ligger ved spændende skiterræns. Oplev for eksempel skiområderne omkring Wintersport-Arena Sauerland og Braunlage, hvor hele familien kan få magiske dage i sneen.

Læs mere om skiferie i Tyskland

Ferieparker i Tyskland