Velkommen til Landal Brandnertal

Tschengla-plateauet i Bürserberg er et populært rejsemål for aktive feriegæster, takket være sin skønhed og en fantastisk udsigt. Her på Landal Brandnertal kan du nyde den storslåede panoramaudsigt over bjergene. Udover vandreture og mountainbike er der også en bred vifte af sportsaktiviteter. Efter en dag i udendørsluften er det tid til at slappe af i wellness-området, swimmingpoolen eller på terrassen i din lejlighed, som er bygget i traditionel østrigsk stil. I mini-shoppen kan du få dine daglige dagligvarer og frisk varmt brød.

Solrigt i Bürserberg

Landal Brandnertal ligger placeret i det solrige område ved bjergene. Nyd friheden ved landskabet, uanset om det er aktivt eller på afslappende vis. Om aftenen kan du bevæge dig rundt i din komfortable bolig.
  • 91 lejligheder i 11 hytter og få i hovedbygningen
  • Indendørs pool med saunafaciliteter
  • Beliggende på et plateau på 1170 meter
Alle faciliteter Kontakt informationer

Familievenlig, direkte på skipisten

Landal Brandnertal skiområde er en velbevaret hemmelighed. På de 55 km lange skipister, er du langt væk fra alt for turistpræget områder. Nyd denne familievenlige park med den spektakulære udsigt over de snedækkede bjergtoppe.
Se denne park om vinteren

Mountainbiking

Der er Freeride og Downhill stier i Bikepark Brandnertal for alle niveauer. Lige fra lyse stier til ekstreme nedstigninger. Alt udstyr kan lejes i Wallride Mountain & Bike Store butikken lige ved siden af Landal Brandnertal. Tag svævebanen til bjergstationen, og eventyret kan begynde.
Bikepark Brandnertal

En velbevaret hemmelighed

Gemt væk, højt oppe i bjergene. Hvad du laver på din ferie på Landal Brandnertal er helt op til dig. Vandring, mountainbiking eller bare afslapning i saunaen. Spil fodbold med børnene eller oplev landskabet sammen. Mulighederne er uendeligt mange.
Mere sport og spil

Pakker og tilkøb

Fuldfør dit ophold med en pakke eller et af de mange ekstra tilkøb. Eller vil du have dine grøntsager leveret direkte til din bolig? Redte senge og håndklæder ved din ankomst? Så book dine pakker og tilkøb når du reserverer din bolig. Din afslappende ferie kan begynde!

Sjov for både unge og gamle

Tid til hinanden, det er alt hvad det handler om på Landal Brandnertal. Bollo står klar til at byde både du og børnene velkommen. Er du klar til en dyst i tennis? Eller hvad med at afprøve din kunstneriske side af ved at male i Bollo klubben eller plaske i swimmingpoolen? Nyd de bedste familie øjeblikke sammen.
Oplev alt det sjove

Aktiv og afslappet

Morgenmad med en panorama udsigt i din hyggelige bolig i hjertet af vandreområdet. Tag dine vandrestøvler på og kom afsted. Mountainbike-ruter venter på dig eller tag på en bjergtur. Din aktive ferie kan begynde!
Vandre- og cykelture

Green Key

Landal Brandnertal er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Østrig