Velkommen til Landal Brandnertal

Tschengla-plateauet i Bürserberg er et populært rejsemål for aktive feriegæster, takket være sin skønhed og en fantastisk udsigt. Her på Landal Brandnertal kan du nyde den storslåede panoramaudsigt over bjergene. Udover vandreture og mountainbike er der også en bred vifte af sportsaktiviteter. Efter en dag i udendørsluften er det tid til at slappe af i wellness-området, swimmingpoolen eller på terrassen i din lejlighed, som er bygget i traditionel østrigsk stil. I mini-shoppen kan du få dine daglige dagligvarer og frisk varmt brød.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Familievenlig, direkte på skipisten

Landal Brandnertal skiområde er en velbevaret hemmelighed. På de 55 km lange skipister, er du langt væk fra alt for turistpræget områder. Nyd denne familievenlige park med den spektakulære udsigt over de snedækkede bjergtoppe.
Se denne park om vinteren

Moderniserede ferieboliger

Fra og med december 2020 vil alle ferieboliger på Landal Brandnertal stå færdige efter en modernisering. Fra april 2020 vil 12 ferielejligheder være opdaterede og klar.
Hold din ferie i flotte, moderniserede ferieboliger og slap af, mens du nyder udsigten til bjergene.

Lad dig inspirere af følgende indtryk:

Det nye gæstekort

Stamgæster er allerede glade for Brandnertal Kortet. Efterfølgeren, Gæstekort til Regionen, tilbyder nu endnu flere gratis tjenester og attraktive rabatter på mange tilbud.

Højdepunkterne inkluderer en tur med bjergbanen med mulighed for at deltage i Mountain-BBQ eller et besøg i Bikepark. Som noget nyt i år er det gratis at benytte alle offentlige transportmidler i hele Vorarlberg. Det vil dit feriebudget glæde sig til!
Få mere information her

Vores boliger

 • Circa 55 m²
 • Lejlighed
 • Et soveværelse
 • Mikroovn
 • Opvaskemaskine
 • Kombineret infrarødsauna-/solarie (3-personer) i badeværelset

 • Circa 70 m²
 • Lejlighed
 • To soveværelser
 • Mikroovn
 • Opvaskemaskine
 • Brændeovn eller bio-ethanol dekorativ pejs

 • Circa 105 m²
 • Lejlighed
 • Tre soveværelser
 • Opvaskemaskine
 • Brændeovn eller bio-ethanol dekorativ pejs
 • To badeværelser

se Landal Brandnertal på kortet

En velbevaret hemmelighed

Gemt væk, højt oppe i bjergene. Hvad du laver på din ferie på Landal Brandnertal er helt op til dig. Vandring, mountainbiking eller bare afslapning i saunaen. Spil fodbold med børnene eller oplev landskabet sammen. Mulighederne er uendeligt mange.
Mere sport og spil

Mountainbiking

Der er Freeride og Downhill stier i Bikepark Brandnertal for alle niveauer. Lige fra lyse stier til ekstreme nedstigninger. Alt udstyr kan lejes i Wallride Mountain & Bike Store butikken lige ved siden af Landal Brandnertal. Tag svævebanen til bjergstationen, og eventyret kan begynde.
Bikepark Brandnertal

Sjov for både unge og gamle

Tid til hinanden, det er alt hvad det handler om på Landal Brandnertal. Bollo står klar til at byde både du og børnene velkommen. Er du klar til en dyst i tennis? Eller hvad med at afprøve din kunstneriske side af ved at male i Bollo klubben eller plaske i swimmingpoolen? Nyd de bedste familie øjeblikke sammen.
Oplev alt det sjove

Pakker og tilkøb

Fuldfør dit ophold med en pakke eller et af de mange ekstra tilkøb. Eller vil du have dine grøntsager leveret direkte til din bolig? Redte senge og håndklæder ved din ankomst? Så book dine pakker og tilkøb når du reserverer din bolig. Din afslappende ferie kan begynde!

Aktiv og afslappet

Morgenmad med en panorama udsigt i din hyggelige bolig i hjertet af vandreområdet. Tag dine vandrestøvler på og kom afsted. Mountainbike-ruter venter på dig eller tag på en bjergtur. Din aktive ferie kan begynde!
Vandre- og cykelture

NYT: Rejs gratis med bus og tog!

Som feriegæst hos Landal Brandnertal kan du ikke alene gå på opdagelse på din feriepark, men opleve hele delstaten på en behagelig og miljøvenlig måde.

Dit gæstekort, som du modtager gratis ved ankomsten, giver dig adgang til at rejse gratis med tog og bus i hele Vorarlberg. Så kan du lade din bil få en pause og komme rundt på en komfortabel og miljøvenlig måde, fordi du ikke skal bruge tid på at finde parkeringspladser eller tankstationer. Kobl fra og slap af.
Få mere information her

Green Key

Landal Brandnertal er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Østrig

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Pige i skoven | Landal GreenParks