Velkommen til Landal Hochmontafon

En rigtig Alpe oplevelse. Landal Hochmontafon som ligger ved en bjergskråning på en højde af 1450 meter har alt hvad du har brug for. Og den panoramiske udsigt af Alperne bliver aldrig kedelig! Parken ligger tæt placeret på den schweiziske grænse og er derfor et godt sted til vandreture med udsigt over sneklædte Rätikon og Silvretta. Og om vinteren vil dit ski-paradis starte lige foran din bolig pga. lokationen tæt på skiløjperne. Ingen andre steder end i Europa kan du bådtur i over 2000 meters højde. En ferie i disse familie-venlige omgivelser vil være en unik oplevelse for hele din familie uanset sæson.

Udsigt over Alm

Landal Hochmontafon ligger placeret 1450 meter over havet og er omgivet af smukke bjerge. Det høje bjergområde byder på afslapning og action på samme tid: klatring, vandring, tennis, mountainbiking eller bare at ligge og nyde solen.
  • 93 lejligheder i 12 hytter
  • Indendørs pool med børnebassin
  • Farve-/biosauna og spabade
Alle faciliteter Kontakt informationer

Aktiv vintersport med familien

Det lille, men fine skiområde Gargellen garanterer en masse sjov! Børnene kan lege i børnenes skiland. Grundet lokationen og det kunstige sne kan du stå på ski helt indtil foråret! Landal Hochmontafon garanterere en masse udfordringer med hele 300 km lange pister. Hvis du foretrækker en rolig ferie, kan du stå på langrend eller nyde den smukke natur.
Se denne park om vinteren

Et paradis for børn

Klatring på legepladsen, ræs rundt på din egen scooter eller hop på hoppeborgen. Dette er et sandt paradis for børnene! Mød Bollo og få nye venner. Du er garanteret en uforglemmelig ferie.
Oplev alt det sjove

Gå på oplevelsestur sammen

Tid til action! Mange aktiviteter er organiseret i Landal Hochmontafon regionen. Oplev området på cykel, gåture, mountainbike eller på hest. Landskabet er også perfekt til et Nordic walking tour. Så pak dine vandrestøvler!
Vandre- og cykeltureSport og spil

Aktivitetspark Montafon

Den største legeplads i Vorarlberg ligger kun en lille køretur fra Landal Hochmontafon. Dette er det ideelle sted at være aktiv. Vær sporty, træn dine motorcykel-evner, få afprøvet dine samarbejdsevner og oplev naturen med udsigt over bjergene i Montafon i al slags vejr.
Alt i det nærliggende område

Green Key

Landal Hochmontafon er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Østrig