Aktiviteter - både inde og ude

Vil I gerne holde den perfekte familieferie for både små og store familiemedlemmer?

Så er Landal GreenParks jeres næste feriedestination, for vi kombinerer afslapning med aktiviteter, så alle kan holde lige netop dén ferie, de har behov for.

Med vores ferieparker beliggende midt i naturen, er der aldrig langt til den nærmeste feriepark, hvor I kan boltre jer i et væld af indendørs aktiviteter og udendørs aktiviteter.

I finder alt fra tropisk badeland til fodboldbaner i vores ferieparker, og så vil I kunne opleve den smukke og uspolerede natur lige udenfor døren.

Indendørs aktiviteter - for store og små

På vores ferieparker er der massevis af indendørs aktiviteter for både store og små – udvalget af aktiviteter varierer dog fra feriepark til feriepark, men I kan være helt sikre på, at I ikke kommer til at kede jer uanset, hvilken park I vælger at besøge.

Hvad end I har lyst til at slappe af og komme ned i gear eller trænger til at få pulsen op, kan I finde en aktivitet, der passer til jeres ønsker og behov.

Ferie med afslapning og aktiviteter

Mulighederne er mange i vores ferieparker for at boltre sig i indendørs aktiviteter, for vi har alt fra fitnesscenter til legeland. Start dagen ud med en turnering på badmintonbanen for hele familien og få pulsen op og nyd en ekstra stor morgenmad i ferieboligen, og brug efterfølgende eftermiddagen i ferieparkens badeland eller swimmingpool. Og hvis der stadigvæk er kræfter tilbage, kan hele familien samles om et brætspil i ferieboligen efter aftensmaden. Dét kalder vi den perfekte opskrift på en feriedag for hele familien!

Udendørs aktiviteter i naturskønne omgivelser

Alle vores ferieparker er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på enten skov, strand eller hede, hvor I både finder underholdende udendørs aktiviteter for hele familien omkring ferieparken, men også storslået natur så langt øjet kan se. I kan nyde fuglene kvidre i skoven eller give den gas med de mange udendørsaktiviteter. Uanset om I besøger en af vores ferieparker om sommeren eller vinteren, vil der være udendørs aktiviteter for både store og små

Lad familiens mindste medlemmer give den gas på hoppepuden, og sæt jer til rette med en kop varm kaffe og smæk benene op. Gå på jagt efter urter i foråret, nyd solens varme stråler om sommeren, led efter svampe i skovbunden om efteråret og nyd frostens klare krystaller i de kolde vintermåneder.

Og hvis I har lyst til at prøve kræfter med en anden slags udendørs aktiviteter, findes der et væld af spændende og underholdende attraktioner i områderne omkring vores ferieparker. I finder alt fra Djurs Sommerland til ARoS til Glenholm Vingård, så hvad end I er afsted hele familien eller blot dig og din bedre halvdel, er der massevis af attraktioner at udforske i lokalområderne.

Indendørshygge uanset årstid

Uanset om kalenderen siger februar eller juli vil vores indendørs aktiviteter være det perfekte match for jer. I kan altså både holde jeres vinterferie, påskeferie, sommerferie, juleferie eller noget helt fjerde i en af vores ferieparker, hvis I har brug for at trække stikket og blot nyde hinandens selskab uden daglige pligter og kedelige hverdagsrutiner. I kan tage afsted til en af vores ferieparker i en hel uge eller blot en forlænget weekend – det er helt op til jer! Og så er der også rig mulighed for at invitere bedstefar og bedstemor med på ferien i vores familiehuse, hvor der er plads til hele familien.

Kom ned i gear i naturskønne omgivelser

Hvis hverdagen er travl og fyldt med pligter og kedelige hverdagsgøremål, er der intet som en forlænget weekend, hvor I kan nyde den smukke danske natur og mærke roen overtage kroppen. I får også timevis til at nyde hinandens selskab og skabe nye ferieminder, hvor der er plads til latter og sjov. I kan starte jeres feriedage ud med en rask cykeltur i det fri for hele familien, og efterfølgende bruge eftermiddagene i det tropiske badeland eller sportshallen – det er kun fantasien, der sætter grænser!