Persondatapolitik hos Landal GreenParks

1 Vi har brug for følgende personoplysninger, når du booker et ophold i Danmark: Navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og email adresse.

2 Vi har brug for følgende personoplysninger, når du booker et ophold hos Landal GreenParks uden for Danmark: Navn og fødselsdato på alle deltagere. Navn, ID (kørekort/pas), fødselsdato, adresse, telefonnummer, email adresse på dig der booker opholdet.

3 Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere ydelsen til dig.

4 Personoplysninger registreres hos Landal GreenParks ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

5 Vi samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

6 Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

7 Den dataansvarlige på Landal.dk er Landal GreenParks ApS.

8 Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi har indsamlet dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@landal.dk