Persondatapolitik hos Landal GreenParks

En feriebooking hos Landal GreenParks indeholder helt naturligt nogle personlige oplysninger. Disse oplysninger er med til at sikre, at vi kan yde den bedste service til alle vores gæster.

Det er Landal GreenParks målsætning at beskytte og behandle dine personoplysninger med den største omhu.

Nedenstående persondatapolitik er et uddrag af Landal GreenParks generelle betingelser.

21. PERSONDATAPOLITIK

21.1 Vi har brug for følgende personoplysninger, når du booker et ophold i Danmark: Navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og email adresse.
21.2 Vi har brug for følgende personoplysninger, når du booker et ophold hos Landal GreenParks uden for Danmark: Navn og fødselsdato på alle deltagere. Navn, ID (kørekort/pas), fødselsdato, adresse, telefonnummer, email adresse på dig der booker opholdet.
21.3 Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere ydelsen til dig.
21.4 Personoplysninger registreres hos Landal GreenParks ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
21.5 Vi samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
21.6 Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
21.7 Den dataansvarlige på Landal.dk er Landal GreenParks ApS.
21.8 Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi har indsamlet dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@landal.dk