Børn
Børnene behøver aldrig at kede sig. Grin og syng i parkens børneteater eller børnedisko, eller slå dig løs i den spændende legeskov. På vores park kan du også ride på en pony eller leje en vandcykel. Ud over legeskoven er der mange andre legepladser og endda en vandlegeplads at finde i parken!

  • Fun & Entertainment: Børneteater, børneklub, børnedisko m.m.
  • Legeskov, cykelcrossbane, skatepark
  • Ridetur på pony (kun under underholdningsprogrammet)
  • Vandcykler
Priser og tilgængelighed
Marina Resort Well
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Spillehal
Har du lyst til et fanatisk spil airhockey? Tag imod dine venner, og hvem ved, måske vinder du endda! Du kan også vælge at sætte dig ved en af de mange spilleautomater. Hvem ved, måske bliver du dagens store vinder.
Sjov og fornøjelser i vandet
Her kan man hoppe, grine, rutsje, dykke og klatre på den gigantiske aquapark, som bygges op på Leukermeer-søen i juli og august. Tør du at tage en tur på denne udfordrende bane på vandet?
Hvem kan hoppe højest?
Hoppepuden er et populært sted for hoppeglade luftakrobater. Og det er ikke så mærkeligt, for her man kan komme virkelig hoppe højt. Og landingen er lækker blød.
Alt på et øjeblik
 
Vores boliger
Download Landal GreenParks-appen Med appen har du aktuelle og nyttige oplysninger vedrørende dit ophold, hurtigt og nemt ved hånden. Appen indeholder parkoversigt, aktivitetsoversigt og gode tips til hvad man kan foretage sig i området.