Besøg Kattegatcentret i din ferie

Hos Landal GreenParks har vi mange aktiviteter, som hele familien kan boltre sig i, men vi anbefaler også at besøge de unikke og fantastiske attraktioner, der findes i områderne omkring vores parker. På denne måde kan I kombinere hygge og sjove aktiviteter med enestående attraktionsoplevelser – og det vil med garanti skabe den perfekte familieferie for både store og små.

Når I besøger Landal Ebeltoft eller Landal Søhøjlandet er der ikke mere end maksimum

Book nu

    én times kørsel til Kattegatcentret, og det giver jer rig mulighed for at udforske den undervandsverden, der gemmer sig indenfor dørene. Og med hele seks millioner besøgende siden centrets åbning og kåringen som Nordens bedste akvarium i både 2016 og 2018, er I garanteret en oplevelse udover det sædvanlige.

    Læs mere her

Feriebolig for hele familien tæt på Kattegatcentret

Der er mange gode grunde til at booke jeres næste ferie tæt på Kattegatcentret – I kan nemlig sammensætte en fantastisk ferie, hvor der er plads til hele familien. Hvad end I vil holde ferie i en uge eller blot en weekend, om I er to personer eller 12 er underordnet, for hos Landal GreenParks er mulighederne mange.

Hvis I har brug for at komme væk fra dagligdagens kedelige pligter og ensformige rutiner, kan en romantisk weekend være med til at sætte lidt ekstra kulør på forholdet igen.

Nyd de smukke omgivelser og hinandens samvær og tag nogle uforglemmelige minder fra badelandet og tennisbanen med hjem. Også på et romantisk weekendophold kan et besøg i Kattegatcentret være den perfekte udflugt, for her kan I sammen betragte det smukke havliv og blive klogere på livet under havoverfladen.

Bliv bidt af havet hos Kattegatcentret

Kattegatcentret er en fuldkommen unik seværdighed med en fantastisk beliggenhed direkte ud til Grenaa Havn og Kattegat. Det betyder, at det ikke kun er indenfor dørene, I kan fornemme den fantastiske maritime stemning, men bestemt også på udendørsarealerne omkring centret.
Når I booker overnatning nær Kattegatcentret, har I ikke kun mulighed for at besøge centret og betragte de mange fisk og havlivet, men I har også mulighed for at blive inspireret og underholdt af de mange fortryllende fortællinger, som Kattegatcentrets medarbejdere er eksperter i at formidle.

Udforsk aktiviteterne på vores ferieparker

I vores naturskønne ferieparker har I mulighed for at udforske et hav af forskellige aktiviteter, hvor både store og små familiemedlemmer kan være med.

Vi har alt fra bordtennis til badeland, og I bestemmer helt selv tempo og aktivitetsniveau. I kan plaske løs i badelandet eller svømmehallen, nyde den friske luft eller konkurrere på fodboldbanen.

Gå på opdagelse i den danske natur

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad I kan begive jer ud i på jeres ferie. Vi kan i allerhøjeste grad anbefale at gå en lang tur i de naturskønne områder, som I finder omkring alle vores ferieparker. Her vil I hurtigt kunne mærke at pulsen falder, og at dagligdagens stress og jag synes langt væk.
Book din næste ferie midt i naturen
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato