Gå på opdagelse i Randers Regnskov

Har du endnu ikke booket din næste ferie? Så bestil overnatning nær Randers Regnskov hos Landal GreenParks. Besøg os i Søhøjlandet eller Ebeltoft og tag en dagstur til Randers Regnskov, som blot er en kort køretur væk.

Book nu

    I Randers Regnskov kan hele familien få en fantastisk og uforglemmelig dag, hvor dyrene er i fokus. I kan både opleve dyr til lands og til vands og på egen krop mærke det varme klima, dyrene er vant til at leve i. Det vil familiens yngste medlemmer med garanti synes er sjovt og underholdende.
Aktiviteter for hele familien
Hvis I booker en feriebolig tæt på Randers Regnskov, får I en weekend fyldt med familievenlige oplevelser. Hos Landal GreenParks har vi massevis af forskellige aktiviteter, I kan boltre jer I, og hvad end I er til afslapning eller action, kan I finde massevis af aktiviteter hos os.

Plask løs i badelandet, konkurrér på tennisbanen eller nyd den friske luft i de naturskønne omgivelser, der omringer alle vores parker. Mulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvordan jeres ferie kan planlægges. Hos Landal GreenParks anbefaler vi altid, at I husker at nyde de fantastiske naturomgivelser, der danner rammen om alle vores parker. De kan i allerhøjeste grad få jer til at glemme daglige pligter og gøremål og få jer ned i tempo. Det er nemlig lige præcis det, som ferie handler om! I hvert fald, hvis du spørger os.

Når I booker en feriebolig tæt på Randers Regnskov, er I garanteret et ophold, hvor familiens mindste medlemmer bliver tilgodeset. I kan nemlig booke vores familievenlige boliger, hvor I kan holde en uforglemmelig weekend i trygge og indbydende rammer, hvor hygge og afslapning kan stå øverst på to-do-listen.

Vores ferieboliger kan huse alt fra 2 til over 12 personer, hvorfor der altid er en feriebolig, der passer til størrelsen på netop jeres familie.

Selvom vi har mange forskellige aktiviteter i vores ferieparker, kan vi varmt anbefale et besøg i Randers Regnskov, som ligger nær vores feriepark i Ebeltoft eller Søhøjlandet. Hiv en dag ud af feriekalenderen og pak bilen og kør afsted mod Randers, hvor I – specielt børnene – kan få en oplevelse for livet. Ikke nok med at I kan opleve de mange forskellige dyr på tætteste hold, vil I også på egen krop mærke den varme og fugtige luft, høre de brusende vandfald og mærke de mange planter og grønne omgivelser, dyrene boltrer sig i. Randers Regnskov er speciel, fordi det er et levende økosystem, der altid er under forandring – og det vil give hele familien en fantastisk dyre- og naturoplevelse!

Book ferie tæt på Randers Regnskov nu

Skynd dig at book din ferie nær Randers Regnskov nu og få sikret dig præcist den feriebolig, som passer bedst til dine og familiens behov og ønsker.

Hvis du har spørgsmål til vores ferieparker eller ferieboliger, er du altid meget velkommen til at kontakte os – vi sidder altid klar ved telefonen til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have.
Book din næste ferie midt i naturen
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato