Kom tæt på dyrenes verden i Ree Park Safari

Har I allerede planlagt, hvad der skal ske i jeres ferie? Hvis I stadig har huller i programmet, er en tur i Ree Park Safari i Ebeltoft på Djursland et god bud på en aktivitet, der både appellerer til børn og voksne.

I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens fire verdensdele oplever du en verden

Book nu

    fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd. Hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie.

    Bestiller I et ophold hos Landal GreenParks i Ebeltoft, bor I få minutters kørsel fra parken, så leder I efter overnatning nær Ree Park Safari, er det oplagt at bestille en feriebolig hos os. Her får I gode muligheder for aktiviteter og underholdning både på ferieparken og i området omkring.

Land Rover Safari

Tag med på en forrygende safaritur på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr.

Amerika Expressen

Damptoget, Black Beauty, som kører på rigtig damp, eller dieseltoget, Armstrong, fører an, når du stiger ombord på en tur tilbage i tiden. Tag med på en fascinerende togtur udover den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve.

Vilde dyreaktiviteter

På en walking safari, en guidet rundtur, kan I selv være med til at bestemme, hvilke dyr I kommer forbi. Undervejs fortæller guiden om dyrene og Ree Park Safaris store arbejde med naturbevarelse og udryddelsestruede dyr.
Oplevelser for livet
Ree Park Safari arbejder aktivt med bevarelse af udryddelsestruede dyr med det formål at beskytte dyrene i naturen, sikre dem gode livsbetingelser i deres naturlige leveområder og aktivt arbejde for arters overlevelse. Med dette følger en masse oplevelser for livet – til gavn og glæde for natur, dyr og mennesker i parken. Dyrene i Ree Park har god plads til aktivitet, så de får et godt liv med gode betingelser for at udleve deres naturlige adfærd.
Få en uforglemmelig ferie med overnatning nær Ree Park Safari
Hvis der er børn i jeres familie ved I sikkert, hvor fascinerede børn er af dyr. Så hvis I holder ferie nær Ree Park Safari, er det helt oplagt at tage børnene med på en hyggelig safaritur rundt blandt alle parkens mange dyr. I Ree Park Safari kan I opleve en masse forskellige spændende og eksotiske dyr lige fra kameler, geparder og ulve til påfugle, tigre og en masse forskellige aber. Og i Ree Park Safari har de en klar filosofi om, at dyr skal have det så godt som muligt, selvom de bliver holdt i fangenskab. Derfor har dyrene i Ree Park Safari masser af plads at boltre sig på, ligesom de ansatte gør meget ud af at have et miljø, der fremmer dyrenes trivsel.

Parken strækker sig over et areal på 125 kvadratmeter med kuperet terræn, søer og skov, således at naturen føles så hjemlig som muligt for dyrene. Derfor er Ree Park Safari en helt unik zoologisk have i Danmark, og når I bestiller jeres ferie hos Landal GreenParks i Ebeltoft, har I sikret jer overnatning tæt på Ree Park Safari samt en masse andre spændende attraktioner og seværdigheder på Djursland.
Besøg Ree Park Safari i jeres ferie
Når I vælger at holde jeres ferie hos Landal GreenParks er der altid masser af muligheder for aktiviteter og underholdning i selve parken - vi har f.eks. svømmehal, sportshal, minigolf og legeplads. Men selv om man sagtens ville kunne holde hele sin ferie i parken alene, er der også mange forskellige oplevelser, der venter i lokalområdet. Så derfor opfordrer vi altid vores gæster til at besøge nogle af de mange attraktioner, seværdigheder og forlystelsesparker, der findes i områderne omkring vores ferieparker. Og hvis I har valgt Landal GreenParks’ hyggelige maritime feriepark i Ebeltoft som jeres feriedestination, vil vi i særdeleshed anbefale et besøg i Ree Park Safari.
Book din næste ferie midt i naturen
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato