En vild ferie

Har I allerede planlagt, hvad der skal ske i jeres ferie? Hvis I stadig har huller i programmet, er en tur i Ree Park Safari i Ebeltoft på Djursland et god bud på en aktivitet, der både appellerer til børn og voksne. Ree Park Safari er en zoologisk have med en kæmpe samling af eksotiske dyr fra alle verdenshjørner.

Bestiller I et ophold hos Landal GreenParks i Ebeltoft, bor I få minutters kørsel fra parken, så leder I efter overnatning nær Ree Park Safari, er det oplagt at bestille en feriebolig hos os. Her får I gode muligheder for aktiviteter og underholdning både på ferieparken og i området omkring.
Læs mere her

Få en uforglemmelig ferie med overnatning nær Ree Park Safari

Hvis der er børn i jeres familie ved I sikkert, hvor fascinerede børn er af dyr. Så hvis I holder ferie nær Ree Park Safari, er det helt oplagt at tage børnene med på en hyggelig safaritur rundt blandt alle parkens mange dyr. I Ree Park Safari kan I opleve en masse forskellige spændende og eksotiske dyr lige fra kameler, geparder og ulve til påfugle, tigre og en masse forskellige aber. Og i Ree Park Safari har de en klar filosofi om, at dyr skal have det så godt som muligt, selvom de bliver holdt i fangenskab. Derfor har dyrene i Ree Park Safari masser af plads at boltre sig på, ligesom de ansatte gør meget ud af at have et miljø, der fremmer dyrenes trivsel.

Parken strækker sig over et areal på 125 kvadratmeter med kuperet terræn, søer og skov, således at naturen føles så hjemlig som muligt for dyrene. Derfor er Ree Park Safari en helt unik zoologisk have i Danmark, og når I bestiller jeres ferie hos Landal GreenParks i Ebeltoft, har I sikret jer overnatning tæt på Ree Park Safari samt en masse andre spændende attraktioner og seværdigheder på Djursland.

Billeder af: Henrik Nordvig

Besøg Ree Park Safari i jeres ferie

Når I vælger at holde jeres ferie hos Landal GreenParks er der altid masser af muligheder for aktiviteter og underholdning i selve parken - vi har f.eks. svømmehal, sportshal, minigolf og legeplads. Men selv om man sagtens ville kunne holde hele sin ferie i parken alene, er der også mange forskellige oplevelser, der venter i lokalområdet. Så derfor opfordrer vi altid vores gæster til at besøge nogle af de mange attraktioner, seværdigheder og forlystelsesparker, der findes i områderne omkring vores ferieparker. Og hvis I har valgt Landal GreenParks’ hyggelige maritime feriepark i Ebeltoft som jeres feriedestination, vil vi i særdeleshed anbefale et besøg i Ree Park Safari.

Hos os har I en super god base for jeres ture rundt i lokalområdet, hvor I kan starte dagen med en god og nærende morgenmad, som I kan købe i Parkshoppen. Mens I nyder jeres morgenkaffe, kan I lægge planer for dagens udflugtsmål - og når I er trætte efter en lang dag med masser af indtryk, er der ikke langt tilbage til parken og en god nats søvn.