Skjulte oplevelser i foråret

Få historien på vestjysk
Baldersbæk er en klassisk københavner plantage og gemmer på masser af sjove fortællinger, smuk natur og drilske indslag. Inden I besøger Baldersbæk (eller som underholdning til køreturen) kan I lade børnene dykke ned i fortællingen, historien og naturen i Baldersbæk, da der er lavet en interaktiv side henvendt til børn. Her kan man eks. vælge Grævlingen, som taler vestjysk eller haren, som taler risdansk til at guide dig rundt på et interaktivt kort.

Ligger i Nordjylland
Kornets Hus er Nordjyllands nye oplevelsescenter for korn, madoplevelser og aktiviteter for hele familien. Her kan du blive inspireret gennem sanselige og involverende aktiviteter, mens du bliver klogere på alle facetter af korn.

Foto: Kornets Hus

Fra Thyborøn til Hvide Sande
Udforsk området fra Thyborøn til Hvide Sande ved Vestkysten. Her findes mange levn, fortællinger og udstillinger, der vidner om de mange forlis og strandinger, der har været klangs den jyske vestkyst. Bevæger I jer lidt længere syd på fra Hvide Sande, skal I ikke snyde jer selv for at besøge Nymindegab Museum, som også gemmer på fortællinger fra Jernkysten.

Pak dig ind i tæpper
Pak dig godt ind i et blødt tæppe, mens du går og ser på det smukkeste klare is. Oplev en unik udstilling af fantastiske isskulpturer, der bringes til live af det spil, der skabes mellem isen og det klare lys. Udstillingen er permanent, men skulpturerne udskiftes løbende, og er den eneste af sin art i Europa.
Temperaturen i udstillingsrummet er mellem -5 og -15 grader!

Foto: Iskunsten
 

Tæt på Landal Søhøjlandet
Frijsenborg byder på bakker, kæmpe træer, et slot og store rododendronbuske. På jeres vej rundt kan I være heldige at se en sika, som der er en stor bestand af i området. Parker evt. tæt på Pøt Mølle og gå forbi Marsk Stigs Kilde og sluk tørsten, inden I fortsætter jeres tur måske forbi slottet og Præstens Bøg, som der er et foto af herover. 

For hele familien rundt i Danmark
Tæt på vores danske ferieparker kan I gå på opdagelse og hoppe med på troldejagten. Oplev naturen og giv ungerne en eventyrlig oplevelse når I går på jagt efter de kæmpe trolde, som kunstneren Thomas Dambo har gemt i den danske natur.

Besøg gården når du bor på Landal Middelfart
Vestfyns Hjemstavnsgård er et frilandsmuseum bestående af en række bygninger fra 1700-tallet. Her kan I blandt andet se en smedje, blive klogere på tørvegravning og se bierne arbejde for at lave lækker honning. 

Ikke langt fra Landal Middelfart
Besøg et stykke af Japan i Danmark. 

Gå rundt i de forskellige smukke haver, som især i foråret er fyldt med smukke blomster. Hvis sulten melder sig, kan I enten nyde japansk inspireret mad eller spise jeres medbragte mad i madpakkeområdet. 

Vores danske ferieparker

Book jeres ferie nu
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato