Skjulte attraktioner i Danmark

Rundt omkring i Danmark findes mange spændende steder og ”hemmelige” attraktioner, som bare venter på at få besøg af jer. Her er nogle af de mange knap så kendte attraktioner og udflugtsmål, som bestemt er et besøg værd. Mange af dem er endda gratis. Pak picnickurven og forbered jer på en skøn oplevelse.

Familie, Nordjylland
Se den smukkeste fisketrappe, få viden om hvordan et elværk virker og se flotte akvareller og malerier af den lokale kunstner Christian Lautrup.
Foto: Destination Nordvestkysten

Par og familier, Nordjylland
I Lilleheden Klitplantage findes en hellige kilde. Besøg den, læs sagnet om Karl Pølse og test om vandet fortsat kan hele sår. Eller nyd blot skovens ro. Foto: ©Hirtshals Turistbureau

Familie, Nordjylland
I Nordjylland er der mange kunsthåndværkere, der har deres egen butik og måske endda arrangerer kurser for børn og voksne. Køb unika med hjem eller tag på et kursus
Foto: ©Destination Nordvestkysten

Familie, Nordjylland
Langs Limfjordens kystlinje på Nordmors hæver de karakteristiske molerskrænter sig over vandet og fortæller om vores fortid. Hanklint og Feggeklit, er på UNESCOs tentativliste.
Foto:©Destination Nordvestkysten

For hele familien rundt i Danmark
Tæt på vores danske ferieparker kan I gå på opdagelse og hoppe med på troldejagten. Oplev naturen og giv ungerne en eventyrlig oplevelse når I går på jagt efter de kæmpe trolde, som kunstneren Thomas Dambo har gemt i den danske natur.

Par eller familier med større børn, Nordjylland
Kom og oplev en ægte dansk vinbonde. I sommerperioden er der rundvisning hver dag kl. 15.00 og booking er ikke nødvendig. Rundvisningen tager ca. en time, hvor man kan høre om stedet og smage vinen. Pak picnickurven og nyd den medbragte mad i de skønne omgivelser eller dyst mod hinanden i park golf.

Par og familier, Vestjylland
Find de lækre varer fra Hornvarefabrikken i flere butikker bl.a. i Blåvand eller besøg værkstedet i Bøvlingbjerg. Her arbejdes der med samme teknikker som for 200 år siden, dog nu med lidt flere maskiner. 
Foto: ©Destination Nordvestkysten

Familier, Vejle
På museet Kongernes Jelling fortælles historierne om vikingetiden, kongerne og deres byggerier, trosskiftet og Danmark. Det gøres i en moderne interaktiv udstilling med plads til undersøgelser og forundring. Der er gratis adgang både til museets uden- og indendørsområde.

Par og familier, Danmark
Snyd ikke jer selv for en tur ud i det blå på en sød islandsk hest. Der er guide med på turene som har varierende længde og tempo alt efter hvilket niveau rytterne har. De islandske heste er veltrænede, robuste og er den perfekte turhest som vil gøre alt for at give sin rytter en dejlig tur.
Book din ferie midt i naturen
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato