Altid en feriebolig der passer dig

Alle vores ferieboliger er indrettet som standard med et fuldt udstyret køkken, et badeværelse med bruser og/eller badekar og soveværelser. Ønsker du mere komfort? Så vælg en Komfort, Luksus eller Luksus+ feriebolig.

Vil du gerne have en sauna i din feriebolig? Eller vil du bade i luksus? Hvis det er tilfældet, vil Jacuzzi badekaret, damp kahytten eller Jacuzzi fuldende din ferie.

Komfort ferieboliger

En bekymringsfri ferie starter med disse lækre ferieboliger; friske, moderne og møbleret ferieboliger - så kan du nyde dit ophold! Et fuldt udstyreret køkken og komfortable senge er inkluderet. Nyd en skøn ferie sammen med din partner eller med hele familien.

Luksus ferieboliger

Masser af luksus til dit bekymringsfrie ophold. Du kan med sikkerhed få en komfortabel ferie med vores mange tilkøb. Kunne du tænke dig en privat sauna, solseng eller at få redt sengene til du kommer? Nyd ferien uden nogen bekymringer med en masse luksus.
 

Luksus+ ferieboliger

Er du til en ekstra luksuriøs feriebolig? Denne feriebolig tilbyder en masse plads og luksus. Vil du forkæles med de ekstra faciliteter som en Jacuzzi? Nyd de ekstra luksuriøse ting til din ferie!

Særlige ferieboliger

Landal GreenParks har en masse specielle ferieboliger. En weekend væk fra hverdagen med hele familien i en af de store ferieboliger, eller et ophold med børnene i de børnevenlige ferieboliger. Hvad med en ferie ved stranden eller i et safari telt midt i skoven? Bliv overrasket over de mange muligheder!

Særlige ferieboliger

Store ferieboliger

Skal du på ferie med en stor gruppe mennesker? Så kan I booke en af vores store ferieboliger, som I finder i næsten alle vores ferieparker. Vi har store ferieboliger der kan huse alt fra 10 til 32 personer, hvor der er masser af plads til at nyde ferien sammen. Vores store ferieboliger er naturligvis udstyret med alle de bekvemmeligheder, som I har brug for, og der er også rigeligt plads til, at man kan lukke en dør og nyde stilheden alene for en stund.
Store ferieboliger