Komfort, Luksus og Luksus+?

Vores boliger skal føles som et hus midt i naturen. De er det centrale udgangspunkt for udforskningen af parken og omgivelserne. Et vidunderligt sted at vende tilbage til.

Vores nye ferieboliger er hyggelige med en god atmosfære. Med tre kategorier: Komfort, Luksus og Luksus+ er der hos Landal GreenParks en passende bolig til alle.

Komfort ferieboliger

En bekymringsfri ferie starter med disse lækre ferieboliger; friske, moderne og møbleret ferieboliger - så kan du nyde dit ophold! Et fuldt udstyreret køkken og komfortable senge er inkluderet. Nyd en skøn ferie sammen med din partner eller med hele familien.

Luksus ferieboliger

Masser af luksus til dit bekymringsfrie ophold. Du kan med sikkerhed få en komfortabel ferie med vores mange tilkøb. Kunne du tænke dig en privat sauna, solseng eller at få redt sengene til du kommer? Nyd ferien uden nogen bekymringer med en masse luksus.

Luksus+ ferieboliger

Er du til en ekstra luksuriøs feriebolig? Denne feriebolig tilbyder en masse plads og luksus. Vil du forkæles med de ekstra faciliteter som en Jacuzzi? Nyd de ekstra luksuriøse ting til din ferie!

Store ferieboliger

Skal du på ferie med en stor gruppe mennesker? Så kan I booke en af vores store ferieboliger, som I finder i næsten alle vores ferieparker. Vi har store ferieboliger der kan huse alt fra 10 til 32 personer, hvor der er masser af plads til at nyde ferien sammen. Vores store ferieboliger er naturligvis udstyret med alle de bekvemmeligheder, som I har brug for, og der er også rigeligt plads til, at man kan lukke en dør og nyde stilheden alene for en stund.

Store ferieboliger