Basis, Komfort, Luksus og Luksus+?

Vores ferieboliger skal føles som et hjem midt i naturen. De er udgangspunktet for at tage på opdagelse på parken og omgivelserne. Vores basis ferieboliger er et vidunderligt sted for alle at vende tilbage til. For dem som ønsker noget ekstra, har Landal GreenParks renoveret attraktive ferieboliger i kategorierne Komfort, Luksus og Luksus+. Der en passende feriebolig til alle.

Basis ferieboliger

Vores basis ferieboliger er funktionelle og enkelt indrettede. Ferieboligerne råder over et køkken med standard køkken inventar, et opholds- og spiserum samt pæne soveværelse(r). Landal GreenParks tilbyder et bredt udvalg af basis ferieboliger.

Komfort ferieboliger

En bekymringsfri ferie starter med disse lækre ferieboliger; friske, moderne og møbleret ferieboliger - så kan du nyde dit ophold! Et fuldt udstyreret køkken og komfortable senge er inkluderet. Nyd en skøn ferie sammen med din partner eller med hele familien.

Luksus ferieboliger

Masser af luksus til dit bekymringsfrie ophold. Du kan med sikkerhed få en komfortabel ferie med vores mange tilkøb. Kunne du tænke dig en privat sauna, solseng eller at få redt sengene til du kommer? Nyd ferien uden nogen bekymringer med en masse luksus.

Luksus+ ferieboliger

Er du til en ekstra luksuriøs feriebolig? Denne feriebolig tilbyder en masse plads og luksus. Vil du forkæles med de ekstra faciliteter som en Jacuzzi? Nyd de ekstra luksuriøse ting til din ferie!

Store ferieboliger

Skal du på ferie med en stor gruppe mennesker? Så kan I booke en af vores store ferieboliger, som I finder i næsten alle vores ferieparker. Vi har store ferieboliger der kan huse alt fra 10 til 32 personer, hvor der er masser af plads til at nyde ferien sammen. Vores store ferieboliger er naturligvis udstyret med alle de bekvemmeligheder, som I har brug for, og der er også rigeligt plads til, at man kan lukke en dør og nyde stilheden alene for en stund.

Store ferieboliger