Ferielejlighed i Danmark – midt i naturen

Leder I efter en ferielejlighed, hvor der er plads til hele familien, og hvor I har den perfekte base for både afslapning, forlystelser og fysisk udfoldelse?

Så er en af Landal GreenParks' syv danske ferieparker et rigtig godt bud på en destination til jeres kommende ferie.

Covid-19 forholdsregler

Vi har ændret lidt på parkernes aktiviteter grundet Covid-19 og blandt andet lavet sjove skattejagter og naturbingo som man kan udforskes på egen hånd som familie. Vores indendørs faciliteter er lukket som følge af regeringens retningslinjer.

Vælg selv om du vil være nær strand, vand, kyst eller skov. Landal GreenParks tilbyder det hele med vores 7 skønne parker i Danmark.

Læs mere om mulighederne her

Et væld af oplevelser

Når man er på ferie, skal der helst ske lidt. Selvfølgelig kan man få lang tid til at gå i badelandet, men er der noget, der virkelig kan samle familien, så er det at dele en masse nye oplevelser sammen.

Når I bor i en ferielejlighed i en af Landal GreenParks' ferieparker, har I den bedste base for en aktiv og spændende ferie.
Læs mere om vores ferielejligheder

En ferielejlighed med plads til hele familien

Vil I gerne afsted på ferie med hele familien eller venneflokken? Bestil en stor ferielejlighed med plads til op til ca. 14 personer, hvor hele familien kan være sammen uden at sidde på lårene af hinanden.

Eller book flere ferielejligheder ved siden af hinanden - så kan I være "ferienaboer" med alt hvad der hører sig til af fælles morgenmad, udflugter og grillaftener, og samtidig trække jer tilbage, når I trænger til fred og privatliv.
Læs mere om de store ferieboliger

Attraktioner tæt på parkerne - inspiration til dagsture

Inspiration til dagsture

Mange af vores ferieparker ligger tæt ved forlystelsesparker, hvor både børn og voksne kan få timer til at gå, så vil I have garanti for kriller i maven og mindeværdige oplevelser, er der rig mulighed for det.

Områderne omkring parkerne byder også på mange børnevenlige attraktioner, hvor I kan studere dyrene på nært hold - besøg f.eks. Aalborg Zoologiske have, Kattegatcentret, Ree Park eller Oceanariet, og kom helt tæt på dyrenes verden.

Læs mere om attraktionerne her

Aktiviteter, spil og underholdning

Med en ferielejlighed hos Landal GreenParks er I garanteret underholdning i løbet af hele jeres ferie, og er I en samling vandhunde tør vi godt love svømmehud mellem tæerne. Uanset hvilken park I vælger at besøge, har vi nemlig svømmehal eller badeland, hvor små og store badeentusiaster kan få timer til at gå.

Og hvis I er mere til boldspil som f.eks. fodbold, tennis eller basket, har I også mulighed for det. Eller hvad med en gang bowling, hockey eller minigolf? Kun fantasien - og konditionen - sætter grænser for, hvordan I vil tilbringe jeres ferie sammen.

Tilkøbsmuligheder

Hos Landal GreenParks kan I holde ferie lige efter jeres hoved. Det betyder, at I naturligvis også har mulighed for at tage familiens firbenede venner med - hunden har nemlig også godt af at komme ud og opleve en masse nye sanseindtryk.

Det er også muligt at bestille barneseng og højstol til jeres ophold i vores ferielejligheder, så det bliver meget nemmere at tage de små børn med på ferie.