Er der gratis wi-fi på parkerne?
Ja, du kan benytte dig gratis af wifi i din reserverede indkvartering og i hele parken*! Det er forskelligt fra park til park, hvordan man tilslutter. Gå via Landal-appen til "Park" og vælg "Kontakt reception", hvor du finder flere oplysninger. I de få parker, hvor vi ikke tilbyder gratis wi-fi, kan du bestille ekstra wi-fi via din konto. Er du i parken, og har du spørgsmål om log-in? Kontakt venligst parkens reception.

Undtagelser
I parkerne Landal Villapark Livingstone, Brandnertal og Nieuwvliet-Bad tilbyder vi ikke gratis wifi. Her kan du bestille ekstra wifi via din konto eller via parkens reception mod betaling. På ferieparken Piperdam og glamping Neufchâteau kan du bruge wifi i centrale områder som receptionen og restauranterne, men ikke i ferieboligerne.
 
Var dette svar hjælpsomt?
Må jeg tage mit/mine husdyr med? ---
Dejligt at du ønsker at tage dit kæledyr med på din ferie, det er muligt i næsten alle parker. Der er 1 eller 2 kæledyr tilladt pr. bolig. Vi har endda særlige hundebungalows til hunde! Når du har fundet en indkvartering/park, kan du angive, hvor mange kæledyr du ønsker at medbringe. Vi vil derefter tilføje dine kæledyr til din reservation og justere prisen i overensstemmelse hermed.
Var dette svar hjælpsomt?
På hvilke Landal-parker kan jeg også campere?
Der er flere parker, hvor du også kan campere. Se her en oversigt over alle vores campingpladser.
Var dette svar hjælpsomt?
Er fyrværkeri tilladt på parkerne?
Hvis du vil på et ophold uden fyrværkeri, kan du fejre nytår på vores udenlandske ferieparker, som er særlige fyrværkerifrie. Det er rart, hvis du fx har en hund, der er bange, eller hvis du gerne vil nyde en rolig nytårsaften uden fyrværkeri. På andre ferieparker må der gerne affyres fyrværkeri til nytår. 
Ferieparker uden fyrværkeri Var dette svar hjælpsomt?
Hvilken underholdning er der på parken?
Aktiviteterne vil være synlige i Landal-appen fra 2 uger før ankomst. Her finder du også mere information om aktiviteterne.
Download appen Var dette svar hjælpsomt?
Må jeg grille på parken?
Ja, du kan altid grille ved din feriebolig. Der er enkelte undtagelser: Hvis du har booket en ferielejlighed, eller i tilfælde af ekstrem tørke. Tvivler du? Så spørg i receptionen ved ankomsten på parken. Vidste du, at der på flere af parkerne endda er ferieboliger med egen 'Green Egg Grill'? Det kan du finde information om i ferieboligens beskrivelse under overskriften 'udendørs'. Tip: Nogle parker tilbyder en lækker grillpakke, som du kan bestille via din konto. Derudover sælger vores parkshops ofte engangsgrill. Velbekomme!
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.