Jeg har et spørgsmål om:

Ferieparker generelt

Er der gratis wi-fi på parkerne?
Ja, du kan benytte dig gratis af wifi i din reserverede indkvartering og i hele parken*! Det er forskelligt fra park til park, hvordan man tilslutter. Gå via Landal-appen til "Park" og vælg "Kontakt reception", hvor du finder flere oplysninger. I de få parker, hvor vi ikke tilbyder gratis wi-fi, kan du bestille ekstra wi-fi via din konto. Er du i parken, og har du spørgsmål om log-in? Kontakt venligst parkens reception.

Undtagelser
I parkerne Landal Villapark Livingstone, Brandnertal og Nieuwvliet-Bad tilbyder vi ikke gratis wifi. Her kan du bestille ekstra wifi via din konto eller via parkens reception mod betaling. På ferieparken Piperdam og glamping Neufchâteau kan du bruge wifi i centrale områder som receptionen og restauranterne, men ikke i ferieboligerne.
 
Var dette svar hjælpsomt?
Må jeg tage mit/mine husdyr med? ---
Dejligt at du ønsker at tage dit kæledyr med på din ferie, det er muligt i næsten alle parker. Der er 1 eller 2 kæledyr tilladt pr. bolig. Vi har endda særlige hundebungalows til hunde! Når du har fundet en indkvartering/park, kan du angive, hvor mange kæledyr du ønsker at medbringe. Vi vil derefter tilføje dine kæledyr til din reservation og justere prisen i overensstemmelse hermed.
Var dette svar hjælpsomt?
På hvilke Landal-parker kan jeg også campere?
Der er flere parker, hvor du også kan campere. Se her en oversigt over alle vores campingpladser.
Var dette svar hjælpsomt?
Er fyrværkeri tilladt på parkerne?
Hvis du vil på et ophold uden fyrværkeri, kan du fejre nytår på vores udenlandske ferieparker, som er særlige fyrværkerifrie. Det er rart, hvis du fx har en hund, der er bange, eller hvis du gerne vil nyde en rolig nytårsaften uden fyrværkeri. På andre ferieparker må der gerne affyres fyrværkeri til nytår. 
Ferieparker uden fyrværkeri Var dette svar hjælpsomt?
Hvilken underholdning er der på parken?
Aktiviteterne vil være synlige i Landal-appen fra 2 uger før ankomst. Her finder du også mere information om aktiviteterne.
Download appen Var dette svar hjælpsomt?
Må jeg grille på parken?
Ja, du kan altid grille ved din feriebolig. Der er enkelte undtagelser: Hvis du har booket en ferielejlighed, eller i tilfælde af ekstrem tørke. Tvivler du? Så spørg i receptionen ved ankomsten på parken. Vidste du, at der på flere af parkerne endda er ferieboliger med egen 'Green Egg Grill'? Det kan du finde information om i ferieboligens beskrivelse under overskriften 'udendørs'. Tip: Nogle parker tilbyder en lækker grillpakke, som du kan bestille via din konto. Derudover sælger vores parkshops ofte engangsgrill. Velbekomme!
Var dette svar hjælpsomt?

Faciliteter

Hvilke parker har et tropisk badeland?
Næsten alle Landal GreenParks ferieparker har deres egen swimmingpool.

Flere af parkerne har dog endnu mere sjov til vandhundene i Danmark har blandet andet Landal Seawest, Landal Rønbjerg og Landal Søhøjlandet et tropisk badeland. I Holland byder Landal Het Vennenbos (Hapert, Noord-Brant) og Landal Lommerberg (Reuver, Limburg) på endnu mere sjov for alle i deres kæmpe tropiske badelande
Var dette svar hjælpsomt?
Hvilke ferieparker har wellness faciliteter?
Vi tilbyder ikke længere wellness på vores danske parker.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvilke parker har golffaciliteter?
Både erfarne golfspillere og nybegyndere kan tage en runde golf på en række ferieparker med egen golfbane eller ved en golfklub i nærheden. Har du ikke noget golfkørekort, men vil du gerne spille lidt? Nogle af vores ferieparker ligger lige ved siden af en Pitch & Putt-bane. Her kan du se de ferieparker, hvor du kan spille golf.
Var dette svar hjælpsomt?

Cykeludlejning

Jeg vil gerne leje en cykel. Hvordan gør man det?
I mange af vores parker kan du nemt arrangere dette online eller via appen. Er dette ikke tilfældet i din park? Kontakt venligst parkens reception eller arranger det under dit ophold. Du kan leje en cykel til den næste dag og alle dage/månederne derefter. Så har du allerede arrangeret det. Vi udlejer bycykler, elcykler og ladcykler. Ønsker du at leje en cykel til samme dag? Kontakt da venligst parkens reception, hvor vi gerne vil hjælpe dig. Godt at vide: Du kan leje en cykel for en hel dag, men gokarts/familiecykler lejes pr. time.
https://landal.cycleshare.nl/ Var dette svar hjælpsomt?
Hvor kan jeg hente min(e) reserverede cykel/cykler?
Dette kan gøres i parkens reception eller ved udlejningsskranken for cykler.
Var dette svar hjælpsomt?
Indtil hvornår er min cykelreservation gyldig?
Vi reserverer cyklen på afhentningsdagen indtil senest kl. 10.30. Cykeludlejningens åbningstider varierer fra park til park, og du kan finde det i appen. Afhenter du ikke dine reserverede cykler inden den tid? Så udlejer vi igen cyklerne til andre gæster.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har reserveret cykler, men jeg vil gerne annullere denne reservation. Hvordan gør man det?
Du kan afbestille dine reserverede cykler 48 timer i forvejen. Send en mail til info@cycleshare.nl.
Var dette svar hjælpsomt?

Vintersport

Hvor højt ligger ferieparkerne i skiområderne?
På parkens side under 'Skiområde' kan du finde mere information om beliggenheden. Se her alle vores ferieparker i skiområder.
Var dette svar hjælpsomt?
Fra hvilken alder kan børn få skiundervisning?
Det kan de, fra de er 3 år. Børn kan få skiundervisning i nærheden af alle parker. 
Var dette svar hjælpsomt?
Kan jeg også få ski - eller snowboardundervisning på ferieparkerne i skiområderne?
Du kan få skiundervisning på alle vores ferieparker i skiområderne i Østrig, Schweiz og Tjekkiet. Ved alle ferieparker (undtagen Landal Vierwaldstättersee) kan du booke dette på forhånd via Landal. Hvis du booker skiundervisning på forhånd, får du 5 % rabat på leje af udstyr. Henvend dig til receptionen på ferieparken for at foretage reservation. 
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.