Ofte stillede spørgsmål

Ferieparker generelt
 • Er der wi-fi på parkerne?

  Wi-fi er tilgængeligt på næsten alle vores parker. Under din ophold kan du sende emails, spille spil, chat, surfe på nettet som du plejer. Og ... du kan sende billeder og videoer direkte fra din ferie - online i naturen.

  Selvom der er wi-fi på vores parker, betyder deres skønne beliggenhed midt i naturen, at kapaciteten og signalet kan være svingende.

 • Må jeg tage mit/mine husdyr med?

  På de fleste parker er det i nogle af ferieboligerne tilladt at have op til 1 eller 2 husdyr med. Når du foretager din booking, kan du under medrejsende angive, hvor mange husdyr du ønsker at tage med, så den aktuelle tilgængelighed af husdyrvenlige ferieboliger kan tjekkes. Er der ingen tilgængelige ferieboliger? Så kan denne type feriebolig ikke længere bookes til ophold med husdyr. Du kan så vælge en anden feriebolig.

 • Er fyrværkeri tilladt på parkerne?

  Fyrværkeri er tilladt på alle parker men hver park har deres egne regler. Så tjek altid de gældende regler på den park I skal være på.

 • Er der aktiviteter på parken?

  Ja, på og omkring ferieparkerne hos Landal GreenParks, er der meget at opleve, både for voksne og børn. Kig den enkelte parks hjemmeside under "Aktiviteter", for at se hvilke aktiviteter den enkelte park tilbyder.

 • Hvad er rygepolitikken på parkerne?

  Det er forbudt at ryge i offentlige rum, såsom restauranter og fællesområder, på alle Landal GreenParks.

  Hos Landal GreenParks Danmark er alle boliger røgfrie. I nogle af de udenlandske parker kan der bookes ferieboliger, hvor rygning er tilladt - når du foretager din reservation, kan du angive, om du foretrækker ryge eller ikke ryge.

Faciliteter
Ferieboliger
 • Er alle boliger røgfrie?

  Alle de danske ferieboliger er røgfrie. Flere af de udenlandske ferieboliger er også røgfrie, men husk at vælg det i booking processen.

 • Hvilke typer ferieboliger findes der?

  På Landal GreenParks kan du nyde præcis den type feriebolig du ønsker: fra meget simpelte til vidunderligt luksuriøse afhængig af hvilken park I vælger.

  Vil du bo i en lejlighed, en hytte eller dit eget sommerhus med privat sauna? Du kan også tage dit telt med og bo på en campingplads. Vi har også hytter i smukke vintersportområder eller storslåede stråtænke gårde. Uanset hvad du vælger, vil du altid være omgivet af smukke natur og kunne nyde de mange faciliteter på parken. Har du planer om tage afsted med et par venner, børnene eller med en hel gruppe? Så har vi også større boliger, hvor I alle kan være sammen.

 • Hvor kan jeg finde information om indretningen af ferieboligen?

  På hjemmesiden for den enkelte park skal du klikke på overskriften 'ferieboliger' og derefter klikke på den ønskede bolig. Oplysningerne og grundplanen for ferieboligen vil derefter blive vist.

 • Er indretningen identisk i alle boliger?

  På mange af parkerne er boligen ejet af privatpersoner. Indretningen og layoutet i boligen kan derfor være forskellige.

 • Må man medbringe dyr i ferieboligen?

  Et til to dyr er tilladt på de fleste parker mod et gebyr, men husk at vælg dette under bookingprocessen. På den måde kan vi sikre I får en bolig, hvor det er tilladt.