Oplev Danmark

Ud over de mange aktiviteter der er på ferieparken, er der en masse at lave i omgivelserne.

Besøg de mange aktiviteter i Danmark: Nordens største sommerland Djurs Sommerland og LEGOLAND®, oplev skovene og søerne ved Gjern Bakker eller besøg Aalborg. Vi har allerede samlet et par tips til dig.

Djurs Sommerland

Tæt på Ebeltoft
Oplev Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort Vandland og over 60 sjove forlystelser for hele familien – glæd jer til den nye DrageKongen og årets 2 superseje nyheder. Køb billetter med rabat hos Landal og gå direkte ind i Djurs Sommerland.
Læs mere her

National park Mols Bjerge

Rønde
Oplev et af Danmarks smukkeste og mest varierede landskaber med en ridetur, svømmetur eller gåtur. Du kan også se mange seværdigheder fra bronzealderen.  
Hjemmeside

Livø

Ranum
Rejs fra Rønbjerg til Livø på bare 20 minutter. Gå en tur igennem det varierede landskab, og se på vilde hjorte, fugle og sæler. Et sandt paradis for naturelskere. 
Hjemmeside

Aarhus

Aarhus
Shop løs og oplev den kulturelle hovedstad 2017! Aarhus er ikke kun kendt for sine mange butikker, men også det udendørs museum "Den gamle by". Aarhus Teater er også et besøg værd! Landal Søhøjlandet er kun 40 km væk derfra og Landal Ebeltoft er omkring 60 km væk fra denne fantastiske by.

Hjemmeside

Fårup Sommerland

Blokhus
Tæt på Blokhus er Fårup Sommerland. Der er så meget at give sig til fra vilde forlystelser til attraktioner for børn  og Danmarks største badeland. Sjov for hele familien!

Læs mere her