Oplevelser på cykelturen på Fyn

Tag på cykeltur ud i den fynske natur og rundt i de små hyggelige landsbyer langs ruterne. Fyn byder på et varieret udbud af cykelruter til både mountainbike entusiaster og ferie hygge cyklisterne.

At have cyklen med på ferie, giver en anden form for frihed og mulighed for at opleve naturen og de omkringliggende seværdigheder på en anden måde.

Fra feriehuset kan I tage cyklerne direkte ud til Hindsgavl Dyrehave og komme helt tæt på de forskellige hjorte på jeres tur rundt i det naturskønne område.

Det er også nemt at tage cyklen ind til Middelfart, hvor I kan udforske de små gader, spise en lækker frokost på én af de hyggelige caféer eller restauranter og shoppe i byens forretninger.

Kør mountainbike på Fyn

Landal Middelfart ligger tæt på MBT sporet i Staurby skov som er en blå flag rute på 5,6 km. Sporet er nemt at gennemføre også for de uøvede ryttere, da der ikke er skarpe sving eller stejle bakker.

Er I til mere fart og udfordring, er det værd at spænde cyklerne bag på bilen og køre de knap 30 minutter ud til Langesø sporet. Dette MTB spor er kåret til ét af de 10 bedste spor i hele Danmark.