Ud og udforske Jylland

Nyd en kulturel dag I de hyggelige landsbyer og byer i Østjylland, opdag den alsidige natur i Nordjylland, eller ta' på eventyr i de bedste forlystelsesparker i Vestjylland.

Mulighederne er mange. Vi har allerede listet er par tips til dig. Lad dig overraske!

Hirtshals
Ta familien med på eventyr! Dyk til bunden af havet, kravl rundt på er skibsvrag, og fang krabber med dine bare hænder. Nyd en dag i det største akvarie i det nordlige Europa.

Rømø
Gå igennem de smukke åbne sletter, og opdag de specielle fugle i en unik nationalpark ved vestkysten. Nogle dele af området er endda på UNESCO's World Heritage Liste.

Billund
Udforsk det facinerende miniland og opdag en verden lavet af LEGO® klodser. Prøv også en af de mange sjove attraktioner i parken.

Aalborg
Besøg den hyggelige by Aalborg med hele familien. Se mere end 1.500 dyrearter i Aalborg Zoo, oplev et af museerne eller tag en shoppingtur. Efter en god dag kan I spise på en af de hyggelige restauranter i byen.

Aarhus
Rejs tilbage i tiden, og opdag hvordan livet var i Danmark da H.C. Andersen var i live. Mød de indfødte som er iført hisorisk beklædning, og se hvordan dagligdagens opgaver blev klaret i fortiden.

Blokhus
Besøg en af de største forlystelsesparker i Danmark med vilde rutsjebaner, børneattraktioner og ikke mindst Danmarks største vandland. Sjov for hele familien!