Altid fleksibel booking hos Landal GreenParks

Hos Landal GreenParks prøver vi altid på at gøre det så ligetil og fleksibelt for dig som muligt. Også når du foretager en booking. Derfor tilbyder vi en nem betalingsprocedure, mulighed for at afbestille inden for 14 dage (se betingelser) og gratis ombooking.
    • Betal senere
    • Betal i rater
    • Gratis afbestilling inden for 14 dage (se betingelser)
    • Fleksibel ombooking

Betal senere

Har du allerede truffet et valg? Så book nemt og hurtigt. Du behøver nemlig ikke at betale med det samme, men inden for 14 dage. Dette gælder for alle bookinger, undtagen last minute-tilbud med ankomst inden for 30 dage. Så beder vi dig om at betale med det samme.

Betal i rater

Booker du et ophold til om 30 dage eller måske senere, så behøver du ikke at betale hele beløbet med det samme. Det er i så fald muligt at betale i to rater. Du betaler 30 % med det samme eller inden for 14 dage. De øvrige 70 % skal betales senest 30 dage før ankomst.

Gratis afbestilling inden for 14 dage

Inden for 14 dage efter du har foretaget bookingen, kan du gratis afbestille den. Hvis du har foretaget en booking med et last minute-tilbud med ankomst inden for 30 dage, så er dette desværre ikke muligt.

Læs mere om afbestillingsomkostningerne ved senere afbestilling her.

Gratis ombooking

Senest 28 dage før ankomst er det muligt at lave gratis ombookning. For eksempel for at ændre park, feriebolig eller opholdsperiode. Bookingens totalbeløb forbliver det samme eller bliver større.

Mere information

Vil du ændre eller gratis afbestille din booking? Så kontakt venligst vores KontaktcenterHav dit reservationsnummer ved hånden.