Altid fleksibel booking hos Landal GreenParks

Fleksibel ombooking

1. Fleksibel ombooking
Vi tilbyder dig muligheden for at ændre din reservation til en anden periode eller destination indtil en dag før ankomst i tilfælde af:
  • en lukket grænse, negative rejseråd
  • negative rejseråd
  • karantænepligt ved ankomst og/eller hjemkomst kombineret med negativ rejsevejledning
Ovenstående skal kommunikeres på den officielle regerings hjemmeside for destinationslandet.
Det samlede beløb for din reservation vil forblive det samme eller være højere. Hvis din nye booking er dyrere, så betaler du kun prisforskellen.
2. Gratis ombooking
Det er muligt at ændre på din reservation gratis indtil 28 dage før ankomst. Eksempelvis ændring af parken, ferieboligen eller opholdsperioden. Reservationens samlede beløb vil forblive det samme eller det kan bliver højere. Hvis bookingens samlede pris bliver højere på grund af disse ændringer, skal du betale differencen.

Gratis afbestilling, 100% tilbagebetaling

1. Park lukning

I tilfælde af en parklukning (f.eks. på grund af en lockdown) får du dine penge tilbage. Vi sender dig en e-mail om, at dit ophold på Landal GreenParks ikke kan finde sted. Det beløb, du har indbetalt til os, vil blive refunderet til din konto inden for 4 uger.

Har du booket dit ophold for 14 dage eller mindre siden, og din ankomst er ikke inden for 30 dage på afbestillingsdagen? Så betaler du ingen afbestillingsomkostninger. Læs mere om afbestillingsomkostningerne på siden med vores generelle betingelser.

Nem betalingsprocedure

1. Betal senere
Har du allerede truffet et valg? Så book nemt og hurtigt. Du behøver nemlig ikke at betale med det samme, men inden for 14 dage. Dette gælder for alle bookinger, undtagen last minute-tilbud med ankomst inden for 30 dage. Så beder vi dig om at betale med det samme.
2. Betal i rater
Booker du et ophold til om 30 dage eller måske senere, så behøver du ikke at betale hele beløbet med det samme. Det er i så fald muligt at betale i to rater. Du betaler 30 % med det samme eller inden for 14 dage. De øvrige 70 % skal betales senest 30 dage før ankomst.

Mere information

Vil du ændre eller gratis afbestille din booking? Så kontakt venligst vores KontaktcenterHav dit reservationsnummer ved hånden.