Gratis afbestilling, 100% tilbagebetaling

Op til 1 dag før ankomst

For alle parker i:

 • Østrig I rejseperioden d. 2. december 2022 til d. 1. April 2023
 • Landal Winterberg og Salztal Paradies I rejseperioden d. 2. december 2022 til d. 18. Marts 2023
 • Tjekkiet I rejseperioden d. 16. december 2022 til d. 1. April 2023
Afbestilling er mulig I tilfælde af:
 • Lukning af parker
 • Grænselukning
 • Karantæneforpligtelse ved ankomst og/eller hjemkomst i kombination med negativ rejsevejledning (for alle medrejsende)
Grænselukning og karantæneforpligtelse skal være meldt ud på det officielle websted for regeringen i rejselandet eller oprindelseslandet og skal være gyldigt for ankomsttiden. Isolationsforpligtelse i tilfælde af corona sygdom gælder ikke som karantæneforpligtelse.

Park lukning

I tilfælde af en parklukning (f.eks. på grund af en lockdown) får du dine penge tilbage. Vi sender dig en e-mail om, at dit ophold på Landal GreenParks ikke kan finde sted. Det beløb, du har indbetalt til os, vil blive refunderet til din konto inden for 4 uger.

Du kan annullere din reservation omkostningsfrit inden for de første 14 dage fra bookingtidspunktet. Dette er dog kun gældende, såfremt der er mere end 30 dage til ankomst.

Efter 14 dage koster det 30% af opholdets pris, såfremt der er mere end 30 dage til ankomst. Er der er 30 dage eller mindre til ankomst, er opholdet bindende, og det vil koste 100% af opholdets pris at annullere.

Fleksibel ombooking

Op til 1 dag før ankomst

Vi tilbyder dig fleksibilitet til at ændre din ferie til en anden periode eller destination op til 1 dag før ankomst i tilfælde af:
 • Lukning af parken
 • Indendørspool lukning (hvis lukningen ikke var meldt ud på reservationstidspunktet)
 • Grænselukninger
 • Rejseadvarsler
 • Karantænepligt ved ankomst og/eller hjemrejse
Ovennævnte punkter skal oplyses på det officielle websted for regeringen i rejse- eller oprindelseslandet. Det samlede beløb for din reservation forbliver det samme, hvis du ændrer din reservation, eller det vil blive forhøjet, hvis den ændrede reservation er dyrere.

Op til 28 dage før ankomst

Det er muligt at ændre på din reservation gratis indtil 28 dage før ankomst. Eksempelvis ændring af parken, ferieboligen eller opholdsperioden. Reservationens samlede beløb vil forblive det samme eller det kan bliver højere. Hvis bookingens samlede pris bliver højere på grund af disse ændringer, skal du betale differencen.

Ændring af rejsegruppe op til 1 dag før ankomst

Dine medrejsende kan ikke deltage i din ferie med kort varsel, eller du vil gerne ændre din rejsegruppe af andre årsager? Det er meget nemt og gratis via "My Landal"-kontoen.
Nem betalingsprocedure
1. Betal senere
Har du allerede truffet et valg? Så book nemt og hurtigt. Du behøver nemlig ikke at betale med det samme, men inden for 14 dage. Dette gælder for alle bookinger, undtagen last minute-tilbud med ankomst inden for 30 dage. Så beder vi dig om at betale med det samme.

2. Betal i rater
Booker du et ophold til om 30 dage eller måske senere, så behøver du ikke at betale hele beløbet med det samme. Det er i så fald muligt at betale i to rater. Du betaler 30 % med det samme eller inden for 14 dage. De øvrige 70 % skal betales senest 30 dage før ankomst.
Vil du ændre eller gratis afbestille din booking? Så kontakt venligst vores Kontaktcenter. Hav dit reservationsnummer ved hånden.

Se de generelle betingelser for yderligere information.