Særlig ombookingsfleksibilitet i forbindelse med corona

Vi tilbyder dig fleksibilitet til at ombooke din ferie indtil 1 dag før ankomst til en anden periode eller destination i tilfælde af:
  • Grænselukning
  • Negativ rejsevejledning
  • Karantæneforpligtelse ved ankomst og/eller hjemkomst i kombination med negativ rejsevejledning
Det ovenforstående skal være meldt offentligt ud af det pågældende lands regering. Reservationens samlede beløb forbliver det samme eller bliver højere. Hvis den ændrede booking bliver dyrere, så betaler du differencen.
 

Fleksibel ombooking

Det er muligt at ændre på din reservation gratis indtil 28 dage før ankomst. Eksempelvis ændring af parken, ferieboligen eller opholdsperioden. Reservationens samlede beløb forbliver det samme eller bliver højere. Hvis den ændrede booking bliver dyrere, så betaler du differencen.

Gratis afbestilling inden for 14 dage

En reservation kan gratis afbestilles inden for 14 dage, efter du har foretaget den, medmindre reservationen er foretaget 28 dage eller mindre før dit opholds begyndelse. Hvis en betaling allerede er foretaget med en voucher, så sker tilbagebetalingen også i form af en voucher. Ved afbestilling senere end 14 dage efter foretaget reservation og indtil 28 dage før ankomst udgør omkostningerne 30 % af totalbeløbet, og ved afbestilling fra den 28. dag før ankomst udgør omkostningerne 100 %. Det tilrådes at købe en afbestillingssikring.

Betal senere

Har du allerede truffet et valg? Så book nemt og hurtigt. Du behøver nemlig ikke at betale med det samme, men inden for 14 dage. Dette gælder for alle bookinger, undtagen last minute-tilbud med ankomst inden for 30 dage. Så beder vi dig om at betale med det samme.

Betale i rater

Booker du et ophold til om 8 uger eller måske senere, så behøver du ikke betale hele beløbet med det samme. Det er i så fald muligt at betale i to rater. Du betaler 30 % med det samme eller inden for 14 dage. De øvrige 70 % skal betales senest 30 dage før ankomst."