Eifel Zoo i Lünebach

Oplev omkring 400 dyr fra den nordlige halvkugle og Australien helt tæt på i Eifel Zoo – her er noget for hele familien. Prøv også svævebanen over dammen, en tur med jernbanen gennem vildtreservatet og oplev mini-landsbyen - et genskabt Eifel-landskab i lille format. Det skal opleves!
HjemmesideOmkring 8 kilometer fra ferieparken

Pronsfeld Jernbanemuseum

Se flotte udstillinger med lokomotiver, jernbanespor, jernbaneoverskæringer og meget mere i det lille jernbanemuseum. På strækningen, hvor den vestlige Eifel-jernbane engang kørte, nyder mange cyklister i dag den smukke Eifel-region på den gamle jernbanelinje fra Prüm til St. Vith i Belgien.
HjemmesideOmkring 9 kilometer fra ferieparken

Nordeifel Naturpark

Du kan nyde en aktiv naturoplevelse med vandreture eller cykling og observere og opdage kulturen i den tysk-belgiske naturpark. Udforsk de varierede landskaber fra højmoser, floder, søer og dæmninger til skovklædte bjerghøjder og foden af Vulkaneifel. Naturparken Prümer Land byder på en flot udstilling om geologi, skove, landbrug og naturstier i området.
HjemmesideOmkring 20 kilometer fra ferieparken

Dauner Maare

Schalkenmehren
Oplev "Eifels øjne". Et jubelfyldt spring ned i Schalkenmehrener Maars dybblå glitrende, klare, kølige vand kan være tillokkende.
HjemmesideOmkring 60 kilometer fra ferieparken

Eifelpark Gondorf

Over 200 dyr, herunder bjørne, ulve og losser, samt talrige forlystelser, som f.eks. den nye rutsjebane Eifel-Blitz, tilbyder familier en dag fuld af action og sjov. Hver dag er der et spændende showprogram, inkl. fodring af dyrene og et rovfugleluftshow. Her er masser af forlystelser for hele familien!
HjemmesideOmkring 34 kilometer fra ferieparken

Wild und Erlebnispark Daun

Dyrepark med bilsafari og mange dyr, f.eks. aber, lamaer og emuer samt falkejagt, legeplads og børnezoo.
HjemmesideOmkring 50 kilometer fra ferieparken

Bitburger Bierbrauerei

I Bitburger Erlebniswelt kan du opleve øllens fascinerende verden helt tæt på og med alle dine sanser på 1.700 kvadratmeter. Det, der engang startede som et lille landbryggeri, har etableret sig som et af Tysklands internationalt anerkendte og førende private bryggerier.
HjemmesideOmkring 28 kilometer fra ferieparken

Flere tips

Römerstadt Trier, Trier
Gerolsteiner Land, Hillesheim
St. Vith, St. Vith, Belgien
Vianden, Vianden, Luxemburg