Mad og drikkevarer

Ønsker du at slippe for madlavningen? Du kan finde mange restauranter i det omkringliggende område, hvor du kan spise frokost eller middag, og er du til en sød forfriskning midt imellem, kan du besøge den lokale isbar. Er I ved den udendørs pool og i humør til chips eller en bratwurst? En snackbar tilbyder alle gæster snacks og drinks.

Sjov i den udendørs swimmingpool

Kommunens offentlige udendørs swimmingpool ligger lige ved siden af ferieparken (forventes at være åben fra 15.06.2022). Som gæst på Landal Eifel Prümtal har du gratis og ubegrænset adgang til den udendørs swimmingpool under dit ophold. Nyd en afkølende svømmetur på varme sommerdage. Udspringsvippe, rutsjebane og vandfald er blot nogle få af de mange spændende attraktioner. De yngste gæster kan nyde soppebassinet, og græsplænen med skyggefulde træer inviterer hele familien til solbadning og samvær.

Aktiviteter for børn

Parken er det ideelle udgangspunkt for at udforske Eifel, hvor der findes mange aktiviteter for børn. For eksempel kan I besøge Eifel Zoo i Lünebach eller Eifelpark i Gondorf og sammen opdage vilde og hjemmehørende dyrearter. Efter en dag fuld af oplevelser kan børnene slå sig løs på legepladsen i ferieparken, før de falder trætte omkuld i sengen. Fra midten af april 2022 vil der også være et indendørs legeparadis.

Tag på vandretur i Südeifel Naturpark

Oplev Südeifel Naturpark, hvor næsten 90 vandreruter og 800 kilometer vandrestier gennem uberørt natur venter på dig. Devon-stien, som er en af de mange førsteklasses vandrestier, begynder lige i Waxweiler. Robuste klipper, dybe floddale og alsidige landskaber inspirerer dig på denne 16 km lange vandresti. 
Flere oplysninger

Familievenlige cykelstier

Der venter jer et stort netværk af cykelstier gennem Südeifel Naturpark. Oplev naturen omkring trelandsgrænsen. Nyd en overflod af frodige enge, grønne skove og bølgende bakker på den familievenlige Eifel-Ardennen-Hohes Venn-cykelsti. Eifel Premium Route-cykelstien i Prümtal inviterer også hele familien til at nyde en varieret cykeloplevelse. I april 2022 åbner cykeludlejningen direkte i ferieparken og vil tilbyde forskellige cykler. Lej nemt en cykel og udforsk området.