Attraktioner

I parkens direkte omgivelser finder du Goois Naturreservat med forskellige naturområder, der indbyder til en vandre- eller cykeltur. Derudover er der i nærheden (inden for en radius på 15 km) forskellige hyggelige landsbyer og steder, som er værd at besøge. Der er eksempelvis spændende museer, historiske landsbyer, en naturlig skovlegeplads for børn samt en forlystelsespark. 

Floriade Expo 2022

Den 14. april 2022 åbner Floriade sine porte i Almere i seks måneder. Du vil opdage løsninger fra innovatorer fra ind- og udland, der gør vores byer sjovere, smukke og bæredygtige. Og du nyder duften og farven på blomster, planter, grøntsager og frugter. Dyk ned i temaet 'Growing Green Cities' og blive overrasket! Du kan finde flere oplysninger på hjemmesiden.
Hjemmeside

Badebyen Huizen

 Med bare fødder i sandet, sidde udenfor på en af restauranterne eller selv tage ud på en tur på vandet i en lejet båd: I badebyen Huizen (ved søen Gooimeer) er der masser af muligheder. 

Websiteca. 5 km fra parken

Maleriske Blaricum

Blaricum er lige som Laren en af de typiske perler i området ’t Gooi. Her kan du slentre langs små, spændende butikker i byens gamle centrum eller tage væk fra travlheden og udforske de kuperede heder med lyng, som brydes af stråtækte bondehuse, som man kan se mange af i området.   
Websiteca. 1,5 km fra parken

Gårdbutikken Boereblij

Friske asparges lige op af jorden. Dem kan du købe et kvarters gåtur fra parken i gårdbutikken Boereblij. Ud over asparges (deres specialitet) kan du her købe friske æg, saft, marmelade og hjemmeslynget honning.   
Websiteca. 1 km fra parken

Fårestalden De Schaapskooi

Mød de lokale beboere på Blaricummerheide; fåreflokken, som bor i fårestalden De Schaapskooi. Tidligt om morgenen og sidst på dagen har du størst chance for at spotte fåreflokken her ved stalden. 
Websideca. 2 km fra parken:

Skovlegepladsen ’t Laer

 Masser af sjov og leg ude i naturen. Børn fra 4 til 14 år kan rigtig slå sig løs her med alle skovens naturlige legeelementer. Her finder du en bæk, en træstammesti og hulveje, hvor børnene rigtig kan boltre sig i timevis med sand, klatre i træer og bygge huler. 
Websiteca. 14 km fra parken:

Flere tips