Mad og drikke

Tag plads i Paradise Diner, hvis du elsker en hyggelig aften ude. Her kan du nyde de lækre retter, mens du nyder udsigten ud over det skønne 'badeparadis'. Fortrækker du at forblive i din feriebolig? Så er der rig mulighed for at i sammen kan lave mad i køkkentet. Uanset om i spiser ude eller hjemme er det lækkert!

 Mad og drikke
  • Parkshop
  • Dagligvarer pakke lille
  • Dagligvarer pakke stor
  • Gourmetpakke


Bowling bar

Har I planer at bowle med familien under jeres ophold. Ved Parken kan I finde sport- og fritidscenteret, som har op til flere bowlingbaner. Før, efter og under bowling kan I nyde en bid mad og lidt godt til ganen i bowlingbaren.

Tip: Indkøbspakken

Ankom afslappet på parken og vid, at der handlet ind for jer. Derfor er det en god idé at booke indkøbspakken! De allerførste indkøb vil vente på jer i jeres feriebolig, når du ankommer. En god start på en rigtig kulinarisk ferie.

Parkshop

Der er en parkshop på Landal Salztal Paradies med et bredt udvalg af rundstykker, friske grønsager og produkter så som ost og pålæg. Drikkevarer, frosne varer og lækre søde sager er selvfølgelig også til af finde, for at gøre jeres ophold endnu mere dejligt! Shoppen har åbent dagligt i højsæsonen fra kl. 7:30-10:00 og kl. 15:00-17:30.