Mad og drikke

Tag plads i Paradise Diner, hvis I elsker en hyggelig aften ude. Her kan I spise lækker mad, mens I nyder udsigten ud over det skønne badeland. Fortrækker I at spise i ferieboligen? Så er der rig mulighed for, at I sammen kan lave mad i køkkentet. Uanset om I spiser ude eller hjemme er det lækkert!
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Det bedste ved ferien for både unge og gamle er at... bade! Dyk ned i bølgerne eller nyd de varme bobler i spabadet. Rutsj på den kæmpe vandrutsjebane eller prøv vandfaldet. Under jeres ophold på Landal Salztal Paradies har I fri entre til vandlandet hver dag!
Mere om badefaciliteterne

Sport og *spil

Her er der noget for alle, uanset om I foretrækker at være inde eller ude. Opleve naturen i det omkringliggende område, eller spil et spil minigolf på parken, og om aftenen kan familien samles på bowlingbanen. Hvem kan lave strike? At være aktiv sammen skaber gode minder! 

Sport og spil

Børn

Tid til hinanden, det er dét det hele handler om på Landal Salztal Paradies. Vores Fun & Entertainment team er klar til at byde jeres børn hjertelig velkommen. Sammen med dem får børnene en uforglemmelig ferie! Tag på eventyr og hav det sjovt det indendørs legeland eller deltag i de mange sjove aktiviteter.

Faciliteter for børn

Skønhed og wellness

Massage, saunaer, is grotter og meget mere! Under dit ophold på Landal Salztal Paradies kan du forkæle dig selv i det nærtliggende wellnesscenter Bad Sachsa *. Dette vidunderlige kompleks ligger nær parken og er det perfekte sted til at slappe af i fredsfyldte omgivelser.


*Entreprisen til saunaen er € 3,-.
Skønhed og wellness

Omgivelser

Spadser gennem de storslåede UNESCO byer Goslar og Quedlinburg eller træd ind i et af de 25 damplokomotiver og  få en historisk tur på Harzens smalle jernbane i retning mod Brockenbjerget. Oplev Harzen området med sine betagende landskaber og ekstraordinære turistattraktioner.
Tips om omgivelserne

Vandre- og cykelture

Stå op, solen skinner! Efter en lækker morgenmad med varme rundstykker er I  ladet op til en ny dag! Tag ud og oplev landskabet og omgivelserne og nyd den friske luft imens! Fra Landal Salztal Paradies er der hundredevis af kilometer med skøn natur, der blot venter på jer!