Aalborg Zoologiske Have er en af Nordjyllands mest yndede turistattraktioner, og når I holder ferie hos Landal GreenParks i Rønbjerg, er I sikret ophold og overnatning nær Aalborg Zoo. Her bor I blot en kort køretur fra Aalborg, hvor I foruden den spændende zoologiske have også finder masser af andre kulturtilbud, forlystelser og gode shoppemuligheder. I Landal Rønbjerg bor I i hyggelige ferieboliger, der ligger tæt på strand og skøn natur. Og der er naturligvis plads til hele familien.
Læs mere her

Vilde oplevelser i mere end 80 år

Aalborg Zoologiske Have har efterhånden mange år på bagen. Den blev indviet i 1935, og dengang var antallet af eksotiske dyr noget mere beskeden, end det er tilfældet i dag. Ved åbningen i 1935 kunne man blandt andet opleve forskellige skandinaviske dyr som f.eks. ræv, mår og hare. Dog kunne de mange besøgende på åbningsdagen også se en løve, en kæmpekænguru samt bjørne, bavianer og forskellige fugle.
Aalborg Zoo hjemmeside

Siden hen er der kommet mange flere eksotiske dyr til haven, og i dag kan I blandt andet se så forskellige dyr som bæltedyr, søløver, giraffer, kapivarer og varaner. Derudover er der naturligvis også alle de klassiske rovdyr som løver, tigre og isbjørne.

Åben året rundt

En tur i zoologisk have er en helt særlig og fascinerende oplevelse for både børn og voksne, ligegyldigt om kalenderen siger forår, sommer, efterår eller vinter. Dyrene har forskellige aktivitetsperioder, så der er altid noget nyt at se, når I besøger den gamle have. Oplev f.eks. den dramatiske fodring af løverne, hvor I kan komme helt tæt på når de sultne kattedyr kaster sig over deres måltid. Det er forskelligt fra dag til dag, hvilke dyr I kan se blive fodret, så husk at tjekke havens program inden I planlægger jeres tur, hvis der et særligt dyr, I gerne vil se blive fodret på aller nærmeste hold.
Ofte er der også arrangeret særlige aktiviteter i skolernes ferie, og det er derfor en god idé at holde øje med programmet, så I kan få allermest ud af jeres besøg. Aalborg Zoo er åben hele året rundt, og det betyder, at uanset hvornår I holder jeres ferie, kan I med et ophold hos Landal GreenParks finde overnatning nær Aalborg Zoo.

Bestil en feriebolig tæt på Aalborg Zoo

Aalborg er en af de hyggeligste byer i Jylland, og både børn og voksne kan finde masser af underholdning i og omkring Aalborg. Med et ophold hos Landal Rønbjerg har I ikke kun overnatning nær Aalborg Zoo, men også tæt på en masse andre kulturtilbud med blandt andet musik, kunst og underholdning på programmet. Så tag ungerne eller kæresten med i teatret, til koncert eller på museum i og omkring Nordjyllands hovedstad, og kom hjem med en masse gode minder fra jeres ferie sammen.

Og hvis I trænger til en helt afslappet dag uden de store ting på programmet, har I naturligvis gratis og ubegrænset adgang til badelandet i Rønbjerg. Her er der blandt andet varmtvandsbassin, spabad og sauna, så trænger I til at få ladet batterierne op, er dette det helt rigtige sted at gøre det.