Oplev Nordsøen Oceanariums fantastiske univers i ferien

Når I booker en ferie hos Landal Fyrklit er der ikke langt til Nordsøen Oceanarium, hvor I kan komme helt tæt på sælerne, klumpfisken og mange andre spændende fisk og havdyr.

Fordi det er så tæt på ferieparken kan I både nå at tage på

Book nu

    oplevelsestur i Nordeuropas største akvarium og også få tid til at hygge jer med en af de mange aktiviteter i parken - eller blot slappe af sammen i jeres hyggelige feriebolig.

    Læs mere her

Kig en legesyg sæl i øjnene

Mød Danmarks største rovdyr ansigt til ansigt i det store, udendørs anlæg. I undervandstunnelen kan du se de nysgerrige sælers elegante og hurtige bevægelser under vandet.

Rejs under havets overflade og mød hajer, klumpfisk og andre havdyr i tusindvis.

Ud under åben himmel

Oplev det nye, lækre udendørsområde Ved Fyret, med flotte grønne arealer, kuperet terræn og en soppebæk med rigelig plads til både leg og afslapning. Slip børnene løs på den udendørs vand legeplads.

Nyd madpakken i et af de seks shelters udstyret med bænke og borde.

Nyhed 2021 i Nordsøen Oceanarium - En Nordsøisk tidsrejse

Hele 2021 kommer gæsterne med på en tidsrejse rundt omkring Nordsøen, hvor fund fra naturen i området trækker spor langt tilbage i historien – helt fra de friske mågefjer over rav med insekter, fossiler fra Limfjorden og 65. millioner år gamle forstenede søpindsvin.

I løbet af året vil der også være guidede ture ved kysterne i nærheden af Hirtshals.

Feriebolig tæt på Nordsøen Oceanarium

Landal Fyrklit ligger smukt placeret midt i klitterne med udsigt udover Vesterhavet og kun 3,5 kilometer fra Nordsøen Oceanarium. 

Ferieboligerne findes i flere størrelser, så uanset om I er en stor familie, en flok venner eller et kærestepar, så er der en feriebolig der kan imødekomme jeres behov og ønsker.

Med en hyggelig base i jeres feriebolig, kan I nyde naturen, gå lange ture på stranden og tage ud og opleve de spændende attraktioner og seværdigheder i området.
Book din næste ferie midt i naturen
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato