Velkommen til Nordens største sommerland - Djurs Sommerland!

I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til ”Europas Bedste Familiepark 2019” og ”Årets Forlystelsespark i Danmark 2020”. Så book overnatningen i nærheden af Djurs Sommerland og planlæg jeres ophold i netop jeres tempo. 

Book nu

Copyright Djurs Sommerland | Landal GreenParks
Når I har udforsket de 9 spændende temalande med alle de mange forlystelser, kan I tage en hyggestund i en af parkens mange grønne oaser.

I kan også stille sulten i saloonen i det vilde vesten eller i piraternes hemmelige spisekammer. Og glem ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Her venter nemlig intet mindre end 11 forrygende forlystelser.

Oplev bl.a. det frie fald fra vandtårnene, jagt høns i rutschebanen, eller snup en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Glæd jer til 11 forrygende forlystelser, hvor alle kan være med.

Har du en indre pirat gemt i dig? Det er tid til at finde piraten frem, når du indtager piratlandet i Djurs Sommerland.

Skeletterne rasler, når Danmarks største rutschebane Piraten suser af sted. Imens giver Piratfisken de små pirater sug i maven og vandsprøjt i håret.

Spring på Juvelens seje ATV'ere og bliv skudt gennem junglen med 85 km/t på Danmarks længste rutchebanetur i Djurs Sommerland.

I får en benraslende sejltur ned ad bjerget i Speedy Gonzales, før I holder siesta med et spil Mexicansk Golf.

Med revolverne raslende i bæltet bevæger I jer ned ad den støvede hovedgade i den gamle guldgraverby, mens guldklumperne brænder i jeres lommer.

Tag den vilde sejltur med Rio Grande Rafting forbi brusende vandfald og ægte indianerbyer, eller få en gammeldags svingtur i Wild West Karrusellen i Djurs Sommerland.

I Afrikaland er der safarisjov og liansvingeri for de eventyrlystne.

Slut af med en snurretur i Abekatten, inden I bliver endnu mere rundtossede i de sjove Kannibal Gryder.

Den store, grønne park i Djurs Sommerland summer af legebørn og store oplevelser. Her er timevis af sjov og hygge for hele familien.

Gå på opdagelse i den asiatiske jungle i Djurs Sommerland, og stop i landsbyen ved de gamle, sagnsomspundne templer, hvor dragen og tigeren vogter.

Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen.

Tag med de gæve vikinger på togt i Vikingeland i Djurs Sommerland. Bølgerne bruser på de vilde oceaner, mens gæve vikinger hejser sejlet til tops.

Hop om bord på Drageskibet som ægte vikinger og få 20 meter høje sving og mindst lige så høje grin.

Sommerbrisen hvisker i palmerne, og vandhunde hviner i bølgerne. Få fuld fart på i de mange vandrutschebaner. Det store Vandland er et sandt paradis for vilde vandhunde i alle størrelser.

Vandland åbent 5. juni - 22. august 2021.

Der er reddere i Vandland.
Mærk suset i Danmarks største rutchebaner
På jagt efter mere fart og spænding? Djurs Sommerland byder på adrenalin-sus i absolut verdensklasse.

I DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – får I sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde med benene frit svævende i luften. Mærk suset i Juvelen, når I bliver skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane. Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til én af verdens bedste rutschebaner.

Ferieparker i nærheden af Djurs Sommerland

Byt hotelværelset ud med en hel feriebolig for jer selv. Hos os kan I vælge mellem forskellige typer af ferieboliger. Er I en stor familie eller venneflok, eller måske et par, som trænger til en forlænget weekend, så har vi den rette feriebolig til jer.

Vores feriepark i Ebeltoft er omringet af smuk dansk natur, tæt på strand og hyggelige restauranter og ikke mindst tæt på Djurs Sommerland.

Park Afstand By
 Landal Ebeltoft  37 km  Ebeltoft
 Landal Søhøjlandet
 72 km  Gjern
 Landal Rønbjerg
 122 km  Ranum

Ferieboligen danner ramme om ferien

Hos Landal byder vi både på store og små ferieboliger til hele familien eller den store venneflok. I kan også booke en feriebolig på Landal Søhøjlandet, hvor I kan tilkøbe den helt store luksus såsom en sauna, hvis det er en ferie med afslapning og hvor batterierne skal lades op, som I trænger til og drømmer om.

Bor I langt fra Djursland er det en ideel løsning at booke en feriebolig hos os. På den måde er der rig mulighed for at besøge Djurs Sommerland, få et adrenalin-kick af alle forlystelserne og samtidig nyde resten af Djurslands dejlige omgivelser de andre dage.
Book din næste ferie tæt på Djurs Sommerland
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato