I er garanteret en dejlig og afslappende ferie med underholdning og oplevelser, når I booker jeres ferie i en af vores ferieparker omringet af smuk dansk natur. I er samtidig garanteret gode oplevelser i nærheden af ferieparken, hvor der er masser af andre gode attraktioner, som man kan bruge en hel dag på eller flere.

Djurs Sommerland ligger i nærheden af vores feriepark i Ebeltoft og kræver kun en kort køretur, hvis I vil nyde en hel dag i Djurs Sommerlands 9 spændende temalande med over 60 forskellige sjove forlystelser. Så book overnatningen i nærheden og planlæg jeres ophold i netop jeres tempo.
Se mere her

9 Fantasifulde temalande

Djurs Sommerland ligger på Jyllands snude i Nimtofte, tæt på vores feriepark i Ebeltoft.

Når I booker ferie hos Landal GreenParks, kan I selv vælge om dagen skal stå på afslapning i ferieparken eller i jeres feriebolig, eller om I vil tage en dag i nordens største sommerland. Med Danmark's største rutschebaner, over 60 sjove forlystelser og det kæmpestore Vandland er der masser af muligheder for små og store legebørn.

I Djurs Sommerland kan I gå på opdagelse i hele 9 gennemførte temalande, og masser af sjove, eventyrlige oplevelser venter jer i bl.a. Piratland, Bondegårdsland og vandland. Nåede I ikke alle forlystelserne eller temalandene på en dag, så er feriecentret i Ebeltoft heldigvis i nærheden, og I kan tage afsted igen.

Parker i nærheden

Park Afstand By
 Landal Ebeltoft  37 km  Ebeltoft
 Landal Søhøjlandet
 72 km  Gjern
 Landal Rønbjerg
 122 km  Ranum

Overnatninger i nærheden af Djurs Sommerland

Byt hotelværelset ud med en hel feriebolig for jer selv. Hos os kan I vælge mellem forskellige typer af ferieboliger. Er I en stor familie eller venneflok, eller måske et par, som trænger til en forlænget weekend, så har vi den rette feriebolig til jer. Vores feriepark i Ebeltoft er omringet af smuk dansk natur, tæt på strand og hyggelige restauranter og ikke mindst tæt på Djurs Sommerland.

Ferieboligen danner ramme om ferien

Hos Landal byder vi både på store og små ferieboliger til hele familien eller den store venneflok. I kan også booke en feriebolig på Landal Søhøjlandet, hvor I kan tilkøbe den helt store luksus såsom en sauna, hvis det er en ferie med afslapning og hvor batterierne skal lades op, som I trænger til og drømmer om.

Bor I langt fra Djursland er det en ideel løsning at booke en feriebolig hos os. På den måde er der rig mulighed for at besøge Djurs Sommerland, få et adrenalin-kick af alle forlystelserne og samtidig nyde resten af Djurslands dejlige omgivelser de andre dage.

Djursland byder på meget mere

Skønne Djursland byder ikke kun på forlystelser med rutsjebaner og vandland. Om I er til aktive oplevelser eller mere rolige eventyr, så kan I finde Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari, Glasmuseet eller for eksempel Munkholm Zoo i nærheden af vores feriepark.

Djursland byder på lidt af hvert og heriblandt smuk, fascinerende dansk natur i eksempelvis Mols bjerge, hvor I kan smøre madpakken og tage på tur. Det er helt op til jer, hvordan ferien skal planlægges og nydes - både med afslapning, ture og oplevelser.