Hvad er bedre end at kombinere et weekendophold i naturskønne omgivelser med en kulturel og inspirerende tur på ARoS i Aarhus? Selvom det umiddelbart ikke lyder til at være en dag, hvor børnene er i fokus, er der faktisk rig mulighed for at familiens mindste medlemmer kan få en sjov og underholdende dag på kunstmuseum. ARoS har nemlig massevis af arrangementer for børn og unge, hvor de har mulighed for at få styrket fantasien og kreativiteten. Og imens børnene bliver underholdt, kan I gå på opdagelse i de mange udstillinger.
Læs mere her

Feriebolig i nærheden af ARoS

Hos Landal GreenParks har vi mange forskellige typer ferieboliger, og det betyder, at vi kan huse enhver familie uanset størrelse.

I kan både booke ferie hos Landal Ebeltoft eller Landal Søhøjlandet. Fra begge ferieparker er der ikke langt til Aarhus. Og i begge parker finder I et væld af forskellige aktiviteter i naturskønne omgivelser, hvor hele familien kan samles til leg og sjov.

ARoS er meget mere end blot et kunstmuseum

Ordet kunstmuseum klinger ikke lige godt i alle ører. Hvis du synes det lyder kedeligt og gammeldags at gå på kunstmuseum, er det fordi du ikke har besøgt ARoS før – det er nemlig meget mere end et traditionelt kunstmuseum. Du vil nemlig kunne opleve særdeles unikke og specielle udstillinger, som med garanti vil inspirere og overraske dig.

Inviter bedsteforældrene med på ferie hos Landal GreenParks

Når I booker overnatning tæt på ARoS, er det den perfekte mulighed for at invitere bedsteforældrene med på ferien. En tur på kunstmuseet ARoS i Aarhus er nemlig den perfekte attraktion, hvis man trænger til at komme ned i gear og blot vil nyde fantastisk og inspirerende kunst i et roligt tempo.

Aktiviteter for hele familien hos Landal GreenParks

Når I booker overnatning tæt på Aarhus kan I besøge enten Landal Ebeltoft eller Landal Søhøjlandet. I begge ferieparker har I mulighed for at boltre jer i en lang række forskellige aktiviteter og faciliteter: Tag et spil fodbold på de mange udendørsarealer, eller plask amok i badelandet. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad I kan boltre jer I af underholdende aktiviteter på ferien hos Landal GreenParks.