Vi har den perfekte opskrift til jeres næste ferie: Book overnatning i naturskønne omgivelser hos Landal GreenParks og besøg Dem Gamle By i Aarhus. Så er der både plads til afslapning, leg og sjov samt kulturelle indspark. Og familiens mindste medlemmer vil med garanti også synes det er fantastisk at rejse tilbage i tiden og opleve, hvordan bedsteforældrene levede i deres unge dage.
Læs mere her

Weekendophold nær Den Gamle By

Der er mange gode grunde til at booke et weekendophold nær Den Gamle By – seværdigheden byder nemlig på flere fantastiske udstillinger, hvor I kan opleve Danmark fra før år 1900 og op gennem århundredet. Start med at gå på opdagelse i husene fra før år 1900, og oplev hvordan Danmarks så ud, dengang H.C. Andersen levede. Området er fyldt med charmerende og smukke bindingsværkhuse, hvor I kan opleve gader, stræder, baggårde, haver og boliger, som de så ud fra år 1550 og frem til 1900.


Læs mere her
Efterfølgende kan I gå på opdagelse i de moderne tider i 1927 – her vil I opleve, hvordan byen er blevet moderne med gavlreklamer, telefontråde, fortov og automobiler. Dernæst er det et absolut must-see at opleve velfærdssamfundets storhedstid i 1960’erne og 1970’erne. Her er frisind, ligestilling, kvindebevægelse og nye boformer i fokus, og I kvarteret kan I finde hele 10 hjem og 9 butikker, hvor I på tætteste hold kan opleve, hvordan det var at bo i perioden.

Slut dagen af med at besøge den nye udstilling Aarhus Fortæller, der er den første samlede museumsfortælling om Aarhus’ historie tilbage fra vikingetiden til i dag. Udstillingen ligger under jorden, så I er garanteret en på opleveren, når I besøger denne udstilling.

Saml hele familien i vores ferieboliger

Hvad end I er på kæresteweekend eller har hele familien samlet, kan I altid finde en feriebolig hos os, der matcher jeres ønsker og behov. Vi kan huse alt fra 2 til 12 personer – så kan I samle alle familiens generationer og nyde en velfortjent ferie i naturskønne omgivelser, hvor der er plads til både leg og afslapning.

Fra Landal GreenParks Ebeltoft kan I køre til Aarhus på 45 minutter og bor I på Landal GreenParks Søhøjlandet tager turen kun 35 minutter. Så der er rig mulighed for at tage en hyggelig dagstur til Smilets By.

Aarhus har meget at byde på

Aarhus er propfyldt med fantastiske seværdigheder og charmerende bydele, hvorfor I absolut må og skal tage en smuttur ned i byens centrum for at mærke det pulserende byliv. Drik en kop kaffe på en af de mange hyggelige cafeer langs åen, eller shop-amok i de mange specialbutikker i Latinerkvarteret. Mulighederne er mange, og når I har fået nok af storbystemningen, kan I tage tilbage til Landal GreenParks og nyde den fantastiske natur i rolige omgivelser.

Book en romantisk weekend tæt på Den Gamle By

Hvis I trænger til en weekend væk fra stress, jag og børn kan I med fordel booke en romantisk weekend i en af vores ferieparker. Her har I mulighed for at komme ned i gear og slappe af og blot nyde hinandens selskab. Og hvis I har lyst, kan I altid boltre jer i de mange sjove aktiviteter, der findes i alle vores ferieparker. Konkurrér på tennisbanen eller udfordre hinanden i minigolf eller se, hvem der kommer først op af klatrevæggen.