Ferie fyldt med oplevelser

Hvad skal der ske i jeres ferie? Mange ser ferien som en mulighed for både at slappe af og opleve nogle nye ting. Og selvom børnene har sommerferie, må der stadig godt være lidt læring på programmet, og her er et museumsbesøg en oplagt idé til en tur for både børn og voksne. Med et ophold i Landal GreenParks feriepark ved Ebeltoft eller Søhøjlandet har I kun en kort køretur til Moesgaard Museum i Aarhus, der er en helt særlig museumsoplevelse.
Læs mere her

Moesgaard Museum - en stor oplevelse for både børn og voksne

Moesgaard Museum - eller MOMU, som museet også bliver kaldt - er et museum med rødder tilbage til 1800-tallet. Der er dog intet gammeldags ved Moesgaard Museum - tværtimod er det et af de mest moderne museer i Danmark med en samling af imponerende og fascinerende udstillinger.

I 2014 rykkede museet til den nye hovedbygning, der med en placering ud til stranden er et besøg værd i sig selv. Moesgaard Museum er en arkitektonisk perle, der indbyder til opdagelse både inden- og udendørs. Moesgaard Museum huser også en restaurant med en lækker menu og en betagende panoramaudsigt over de naturskønne omgivelser. I er også velkomne til at medbringe jeres egne madpakker, når I besøger Moesgaard Museum.

Kom tæt på mennesket på Moesgaard Museum

Det første man ser, når man begiver sig ud på turen rundt på Moesgaard Museum, er den såkaldte evolutionstrappe, hvor de forskellige stadier i menneskets udvikling kan betragtes. Her møder I syv rekonstruerede menneskearter, der alle er så livagtige, at det næsten er helt uhyggeligt. Her kan I, bogstaveligt talt, se jeres forfædre i øjnene og studere de forskelle og ligheder, der er mellem mennesket i dag og mennesket, som det så ud for tre millioner år siden.
Det er også på Moesgaard Museum, at I kan opleve Danmarks vel nok mest kendte mosefund, nemlig Grauballemanden, der døde for omkring 2000 år siden, og som regnes for et af de bedst bevarede moselig i verden. Moesgaard Museum er en guldgrube af spændende viden, der bliver formidlet på en måde, så både børn og voksne kan få flere timer til at gå. Derudover er museet utrolig smukt indrettet, så det er virkelig en oplevelse der er værd at dele med hele familien.

Bestil feriebolig tæt på Moesgaard Museum

Er et besøg på Moesgaard Museum en del af jeres program for ferien, så kan I med fordel bestille en feriebolig hos Landal GreenParks i Ebeltoft eller Søhøjlandet. Her bor I kun en kort køretur fra Aarhus og de mange skønne oplevelser og attraktioner, som f.eks. Moesgaard Museum. Med en feriebolig tæt på Moesgaard Museum har I en god base, hvor I kan smøre madpakker og forberede og planlægge jeres tur.

Derfor er en ferie hos Landal GreenParks i Ebeltoft eller Søhøjlandet ideel til jer, der leder efter overnatningsmuligheder i nærheden af Moesgaard Museum. Foruden de mange attraktioner i lokalområdet er der også masser af aktiviteter og tilbud i selve parken som f.eks. svømme- og sportshal, restaurant og minigolf.