Bo i nærheden af de gode fiskeoplevelser

Uanset hvilken form for fiskeri du foretrækker, så er der ikke langt til den gode fiskeoplevelse, når du bor på en af Landal GreenParks danske parker.

Parkerne har hver især noget forskelligt at byde på også når det kommer til fiskeri. Herunder har vi beskrevet hvilke typer af fiskeri, der er mest oplagte i nærheden af de enkelte parker.

Book nu

Fang pighvar fra Børsmose Strand eller Houstrup Strand

Landal Seawest
Fang pighvar på op til 11 kg kan fanges fra stranden og er en lækker spise. Fangstsæsonen er fra slutningen af april til starten af september og ifølge de erfarne pighvarfiskere er der bedst mulighed for at få bid, når bølgerne går lavt og der har været en periode med svag vind – kombineret med perioden når vinden vender fra pålandsvind til fralandsvind.

Kast snøren ud fra Børsmose Strand eller Houstrup Strand der kun ligger 5 km fra Landal Seawest.
Læs mere om pighvar fiskeri

På jagt efter de helt store torsk

Landal Fyrklit
Tag på en dagstur med en kutter fra Hirtshals havn eventuelt ud til Det Gule Rev og gå efter de helt store torsk, pighajer og pighvarrer og få en masse lækker fisk med hjem.

Hvis du ikke er så søstærk, kan der også fiskes fra molen i Hirtshals Havn hvor du kan fange fladfisk, hornfisk og makrel i sommermånederne.

Hirtshals Havn ligger ca. 3 km fra Landal Fyrklit.

Copyright: Foto: Niclas Jessen
Få flere informationer her

Vil du fange ørreder i Gudenåen eller gedder i Silkeborgsøerne?

Landal Søhøjlandet
Silkeborgsøerne ligger som perler på en snor ned gennem Gudenåen. Den varierede natur giver gode levevilkår for mange fiskearter. Du kan bl.a. fange aborre, gedder, skaller, ål og ørreder. Lad hele familien starte deres fisketur i Sminge Sø kun 5 km fra Landal Søhøjlandet.
Copyright: Foto: Visit Nordjylland
Læs mere her

Smid snøren ud i Lillebælt

Landal Middelfart
Kystfiskeriet langs Lillebælt og de tilstødende fjorde, vige og bugte er særdeles varieret og der er mulighed for at fiske hele året. Smid f.eks. snøren ud i det dybe og strømrige løb mellem Fyn og Fænø lige nedenfor Landal Middelfart, hvor der bl.a. er mulighed for at fange torsk og hornfisk i maj.

Fra Glas Klint til den gamle Lillebæltsbro er der stærk strøm og mulighed for at fange havørred, hornfisk, torsk, ålekvabbe og fladfisk.
Læs mere om fiskeri i Lillebælt

Undervandsfiskeri med harpun og svømmefødder

Landal Ebeltoft
Er du til undervandsjagt, så er Kobberhage og Blushøj Strand ved Ebeltoft et godt sted at spænde harpunen. Her kan der fanges pighvar, havørred, slethvar og skrubbe.
Er du mere til traditionel fiskeri, kan der også fiskes med stang fra både lystbådehavnen, hvor der fiskes på relativt lavt vand og der kan fanges fladfisk, havørred og hornfisk, og fra Færgehavnen, hvor der fiskes på 4-9 meters dybde og her er der også mulighed for at fange torsk og multer. 
 
Copyright: Foto Niclas Jessen
Læs mere her

Strand- og molefiskeri

Landal Grønhøj Strand

Den yderste del af læmolen i Løkken byder på optimale forhold til lystfiskere. Her kan typisk fanges makrel, hornfisk, rødspætte og skrubbe, men hvis I er heldige, kan der også fanges sej og torsk. Det perfekte forhold for at få bid er fralandsvind og højvande.

Tidligt om morgenen ved en svag sydøstlig vind er der gode muligheder for fangst i Jammerbugten eller Tannisbugten. Her kan fanges havørred, pighvar, mørksej, rødspætte, skrubbe og slethvarrer.
Find flere muligheder her

Ønsker du at fange store havørreder?

Landal Rønbjerg
Limfjordens vandløb producerer over 500.000 havørreder hvert eneste år og ud for Landal Rønbjerg findes nogle af de bedste fiskepladser hvor er der ikke blot fanges mange men også store havørreder året rundt. Særligt fra september til maj er strækningen god. Ved Rønbjerg er det især muslingerevet syd for havnen, der tiltrækker fisk og fiskere. Her kan udover vadefiskeri også fiskes fra molerne. Hele kyststrækningen er følsom over for vind fra vest og nordvest, da vandet hurtigt bliver uklart.
Læs mere om havørrede i Limfjorden

Fisketegn og fiskekort

Vær opmærksom på, at alle lystfiskere mellem 18 og 65 år skal have et fisketegn (købes online på fisketegn.dk eller på det nærmeste turistkontor). I kan vælge mellem et dagskort, ugekort eller et årskort. Fisketegnet gælder til hav- og kystfiskeri, samt til ferskvand. 
Køb fisketegn her
Når I fisker i vandløb og søer, skal I være opmærksomme på, at I skal have et lokalt fiskekort eller tilladelse fra lodsejeren.
Book din næste ferie midt i naturen
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato