Skal I på troldejagt?

Tæt på vores danske ferieparker kan I gå på opdagelse og hoppe med på troldejagten. Oplev naturen og giv ungerne en eventyrlig oplevelse når I går på jagt efter de kæmpe trolde, som kunstneren Thomas Dambo har gemt i den danske natur.

Book nu

    Efter en oplevelsesrig dag i naturen kan I forsætte hyggen med en af de mange aktiviteter på parken - eller blot slappe af sammen i jeres hyggelige feriebolig.

    Find kortet over troldene her.

Anker Drømmefanger

Fanø
På en bakketop på Fanø tæt på Landal Seawest sidder trolden Anker Drømmefanger. Han sidder og vogter solen, når den går ned, og indfanger alle de drømme han kan i sin drømmefanger. 

Ask fra Ashøj

Hurup Thy
Tag på troldejagt efter Ask fra Ashøj, som gemmer sig i en skov ved Hurup i Thy tæt på Landal Rønbjerg. Her sidder han og mediterer på et hemmeligt sted i skoven. Kan I finde ham?

Odense
Den store trold, Hans Hulehånd, kan du finde i eventyrlige Odense tæt på Landal Middelfart. Trolden hedder Hans Hulehånd, da det er en flink trold, der hjælper børn med at bygge huler. 

Pil Tusindtunge

Aalborg
Trolden Pil Tusindtunge bor midt i naturen på Egholm i køreafstand fra Landal Grønhøj Strand. Trolden hedder Pil Tusindtunge, fordi den både kan tale med mennesker og naturen. Mon du finder Pil Tusindetunge?

Stærke Storm

Silkeborg
Hvis du bor på Landal Søhøjlandet, er du allerede meget tæt på trolden Stærke Storm. Han sidder i skovene omkring Ørnsø og passer på alle skovens dyr. Han gemmer sig lidt, så du skal gå på jagt for at finde ham. 
Book din næste ferie
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato