Landal GreenParks - ferie med badeland i Danmark

Når I vælger at bestille et ferie- eller weekendophold i en af Landal GreenParks' danske ferieparker, får I samtidig adgang til masser af aktiviteter for både børn og voksne.

Heriblandt gratis og ubegrænset adgang til nogle af de bedste badelande i Jylland og på Fyn.

Læs mere om de danske parker

Her kan I bruge mange timer - måske endda en hel dag - på at svømme om kap, spille vandpolo, suse ned ad vandrutsjebanen eller udfordre hinanden på vipperne.

Så er I en familie, der elsker at boltre sig i opvarmede bølger til I får svømmehud mellem tæerne, må I ikke snyde jer selv for en dukkert i et af vores lækre badelande i Jylland.

Ferieparker med badeland i Jylland og på Fyn

Landal GreenParks danske ferieparker, er hver især beliggende på en unik placering midt i den fantastiske, danske natur. Hos os kan I frit vælge, om I vil bo tæt på strand, skov, hede eller med en skøn udsigt over det smukke kystlandskab.

Men det er med god sandsynlighed ikke kun ferieparkens beliggenhed, der er udslagsgivende for, hvor I vælger at holde jeres ferie eller forlængede weekend. Adgang til seværdigheder, aktiviteter og muligheder for at få dyppet tæerne - eller hele kroppen - har helt sikkert også noget at sige, når I skal beslutte, hvor ferien skal holdes.

Derfor kan I læse mere om vores forskellige badelande i Jylland og på Fyn herunder, så I har de bedste forudsætninger for at bestille jeres drømmeferie.
Læs mere om de danske parker

Guide til vores badelande i Jylland:

Ligesom vores jyske parker har forskellige faciliteter og aktiviteter, er badelandene i Jylland også forskellige.

Nogle badelande opfordrer mere til leg og tumlen end andre, og for at I kan træffe det helt rigtige valg, når I bestiller jeres ferie hos Landal GreenParks, kan I herunder læse nærmere om hvert enkelt af vores badelande i Jylland.

Landal Seawest

Vælger I at holde ferie i Seawest, får I adgang til et super lækkert badeland, hvor der både er subtropisk vandland, vilde vandrutsjebaner på 110 og 115 m, strømkanal, som føre dig gennem den stemningsfyldte grotte og spabade samt et børnebassin med små rutsjebaner til de mindste.
Læs mere om parken her

Landal Rønbjerg

Må der ikke mangle noget på badelands-fronten? Så skal I holde jeres ferie i Rønbjerg.

Her bliver hele familien nemlig tilgodeset i et af de bedste badelande i Jylland, hvor der både er subtropisk vandland, svømmehal, og varmtvandsbassin. Så her kan I både svømme for sjov og for motionens skyld, ligesom I kan slappe af i det varme vand.
Læs mere om parken her

Landal Søhøjlandet

Et af Søhøjlandets store attraktioner er den 56 meter lange vandrutsjebane, der nok skal give sus i maven, når turen fra toppen tilbagelægges i høj fart.

Søhøjlandets badeland rummer desuden et fantastisk børneområde, et svømmebassin samt spabad, solarium og sauna, hvor tiden vil flyve afsted for både børn og voksne.
Læs mere om parken her

Landal Grønhøj Strand

Vores feriepark ved Grønhøj Strand ligger ganske få meter fra en af de bedste sandstrande i Danmark. Men derfor er det stadig rart med gode indendørs bademuligheder, hvis solen eller de varme temperaturer lader vente på sig.

Når I holder jeres ferie hos Landal GreenParks ved Grønhøj Strand, har I ubegrænset og gratis adgang til både inden- og udendørs poolområde. Her er der både vandrutsjebane, børnebassin og adgang til lækker solterrasse, hvor I kan slappe af og nyde solen og en god bog, mens ungerne giver den gas. I kan også forkæle jer selv med en tur i boblebad eller sauna, ligesom der også er adgang til solarium.
Læs mere om parken her

Landal Fyrklit

Vores nyeste danske park Landal Fyrklit, byder på en fabelagtig udsigt ud over den brede sandstrand hvor der naturligvis er mulighed for at bade i det friske hav. Hvis vejret ikke er til havbadning, er der heldigvis også mulighed for at tage en dukkert i det udendørs bassin eller I kan vælge at nyde det indendørs område med både vandrutchebane, svømmebassin, børnebassin samt spa og sauna.
Læs mere om parken her

Landal Ebeltoft

Det unikke, maritime miljø i vores feriepark i Ebeltoft skal nok inspirere til at tilbagelægge nogle kilometer i svømmehallen.

Foruden et 8 x 25 meter svømmebassin er der også et opvarmet børnebassin, voksenbassin samt soppebassin til familiens yngste vandhunde. Og når der skal slappes af bagefter, er det oplagt at tage en svede-tur i saunaen.
Læs mere om parken her

Landal Middelfart

Når I bor på Landal Middelfart, har I adgang til vores indendørs badebassin samt vores store udendørs swimmingpool. I det indendørs bassin kan I dykke, hoppe og plaske, og der er også et lille soppebassin for de helt små.

Den udendørs swimmingpool er åben i sommermånederne, og her kan du også svømme baner i det 25 m. lange bassin. Udenfor er der også et soppebassin, hvor familiens mindste kan bade. Rundt om udendørspoolen kan hele familien slikke sol på liggestolene.
Læs mere om parken her
Vores syv danske parker