Gør Danmark grønnere sammen med Landal GreenParks

 

Danmark planter træer

D. 14. september 2019 er Landal GreenParks sponsor på TV2s store indsamlingsshow, Danmark planter træer. Her er målsætningen at samle penge ind til at plante 1 mio. træer i Danmark i et forsøg på at gøre miljøet grønnere og sundere.

Læs mere om TV2s indsamling her: www.danmarkplantertraeer.dk

Kram et træ – så donerer vi

Hos Landal GreenParks mener vi, at skovene er jordens lunger, og at vi derfor skal gøre så meget som muligt for at beskytte dem.

I den forbindelse er vi gået sammen med Danmarks Naturfredningsforening i en kampagne, hvor du kan være med til at støtte med et træ – det eneste du skal gøre er at tage og dele et billede! 

Med vores kampagne, Kram et træ, planter Landal GreenParks i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening et træ for hvert billede, danskerne deler med os.

Så hvis du vil være med til at sikre de danske skove, skal du blot tage et billede, hvor du krammer et træ og dele det med os på instagram eller Facebook med hashtagget #SkovenVokser.

Vi håber, at du vil være med til at hylde træernes vigtighed, udvide skovene og dermed gøre vores allesammens klima sundere.

Du kan se de billeder, der allerede er blevet delt, her:
www.instragram.com/explore/tags/skovenvokser/

Del dit billede og vær med i konkurrencen!

Deler du dit billede med #SkovenVokser, er du automatisk med i konkurrencen om 2 billetter til TV2s store indsamlingsshow, Danmark planter træer! Showet løber af stablen d. 14. september kl. 19.30, hvor Puk Elgaard og Mikkel Kryger er værter for en aften med sjove og spændende indslag.

Så skynd dig at dele dit billede, så du både kan være med i konkurrencen og være med til at gøre Danmark grønnere!