Plant et Træ

Samarbejde om træplantning i Danmark

Hos Landal GreenParks ønsker vi at give vores gæster sjove, aktive og lærerige oplevelser i naturen, når de besøger vores parker. Derfor er vi gået sammen med organisationen ”Plant et Træ”, for at vi sammen kan gøre Danmark grønnere og give vores gæster oplevelser, der gør dem nysgerrige på naturen.

Som del af samarbejdet vil vi plante træer for alle bookinger, der foretages hos os. For alle vores gæsters bookinger vil vi enten donere frugtplantager til børneinstitutioner eller støtte med ét træ pr booking.
    Disse mange træer plantes på skovarealer, der stilles til rådighed for Plant et Træ af forskellige kommuner rundt om i landet.
    Dermed er alle vores gæster med til at sikre flere træer i Danmark, ligesom de er med til at viderebringe Plant et Træs og vores egen store passion for natur og miljø.
Familie i skoven | Plant et træ | Landal GreenParks
Leg og læring om naturen
Foruden plantning af træer skal samarbejdet også stimulere besøgende familiers muligheder for at lære om naturen sammen. Med spændende og sjove naturoplevelser skabes engagement og interesse for planter og dyr, og vi håber at fremme denne nysgerrighed blandt de flere end 50.000 børn, der hvert år besøger Landals danske ferieparker.
Lille pige i skoven | Plant et træ med Landal GreenParks
Sammen håber vi at give danskerne naturlige ferieoplevelser med aktiv læring, og give en masse børn viden om naturen på en spændende og engagerende måde. Vi vil løbende udvikle nye koncepter og sjove projekter, som vores gæster kan more sig med både før, under og efter deres ophold. Så husk at følge med, når vi tager hul på et langt og godt samarbejde med Plant et Træ.
Plant et træ med Landal GreenParks
Om Plant et Træ
Plant et Træ er en almennyttig organisation med rødder tilbage til 1988. Siden da har Plant et Træ sat over 1,5 millioner træer i den danske jord rundt om i landet.

Organisationen arbejder for at udbrede kendskabet til miljø samt klima og inddrager derfor børn i træplantningerne, da det er med til at fremme børnenes forståelse og respekt for naturen. Plant et Træ står desuden bag Naturskolen og har skrevet samt udgivet en række læringsbøger om danske planter og dyr. Disse billedbøger præsenterer naturen i børnehøjde, så selv de små kan være med til at identificere og forstå det spændende plante- og dyreliv, der omgiver dem hver dag.
Familie i skoven | Plant et træ | Landal GreenParks
Siden 1988 har H.K.H. Kronprins Frederik været protektor for Plant et Træ, og han samt Kronprinsessen har gennem årene deltaget ved flere plantninger.

Plant et Træ er en almennyttig organisation, og alle donationer går ubeskåret til deres arbejde med træplantning og læring.

Du kan læse mere om Plant et Træ på deres hjemmeside, hvor du også har mulighed for selv at give et bidrag til at støtte deres flotte arbejde.
Plant et træ med Landal GreenParks
Frugtplantage til daginstitution
Et af Plant et Træs mest populære projekter er deres daginstitutions-frugtplantager. Her kan institutioner søge om at modtage og plante 12-15 frugttræer og -buske, så børnene kan lære om træerne samt være med til at høste, opbevare og spise frugterne, som træerne kommer til at producere.

For hver booking, der foretages til vores danske parker, vil Landal GreenParks donere til disse frugtplantager eller til andre af Plant et Træs plantninger.

Kender du en institution, som fortjener en frugtplantage? Så kan du ansøge om det på Plant et Træs hjemmeside.