Feriehus i Danmark

Feriehus i Danmark - ude og hjemme på en gang

Der er en helt særlig stemning, når man holder sommerferie i et feriehus i Danmark. Her er man både hjemme og ude på en gang.

Det er dansk natur og seværdigheder, som man husker fra barndommens sommerferier.

Her kan I tage en dag ad gangen og bare nyde at være sammen. Skal dagens udflugt gå til stranden, minigolfbanen eller ud på eventyr i lokalområdet? Når I holder jeres ferie i et feriehus i Danmark, har I alle muligheder for at slappe af og holde ferie på lige præcis jeres måde.

Covid-19 forholdsregler

Vi har ændret lidt på parkernes aktiviteter grundet Covid-19 og blandt andet lavet sjove skattejagter og naturbingo som man kan udforskes på egen hånd som familie. Vores indendørs faciliteter er åbne igen - vi vil også her følge regeringens retningslinjer nøje.

Vælg selv om du vil være nær strand, vand, kyst eller skov. Landal GreenParks tilbyder det hele med vores 6 skønne parker i Danmark.

Læs mere om mulighederne her
Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Park - generelt
  • Park lokation
  • Park karakter
  • Specielle boliger

Kom tæt på naturen i et feriehus i Danmark

Når I bestiller et feriehus i Danmark i en Landal GreenParks' ferieparker, kan I glemme alt om at have travlt. Her kommer I tæt på naturen, som er fuld af smukke og fascinerende oplevelser, året rundt. En frisk gåtur langs stranden eller i skoven giver fornyet energi og røde kinder. Tilbage i jeres feriehus, kan I slappe af og nyde samværet med hinanden. 
Alle vores feriehuse i Danmark ligger i rolige og afslappende omgivelser midt i naturen. Vil I gerne vågne op tæt på skov, strand eller med udsigt direkte til vandet? Hos Landal GreenParks har I rig mulighed for at opleve den varierede danske natur.

Oplev mere af Danmark

Med et feriehus i Danmark som jeres base har I god mulighed for at holde en aktiv ferie, hvor I nemt kan udforske og opleve alle de lokale attraktioner, forlystelsesparker og zoologiske haver. Eller I kan tage en tur på de lokale kunstmuseer, restauranter og caféer.

Foto Skandinavisk Dyrepark

Mindeværdig ferie med familien

Hver gang vi oplever nye ting sammen, skaber vi også nye fælles minder som er med til at styrke vores sammenhold. Når I holder ferie i et feriehus i Danmark, er der aldrig langt til spændende oplevelser - både i naturen, i forlystelsesparkerne, på museum eller i lokalområderne omkring vores ferieparker.

Landal GreenParks feriehuse skaber rammerne, så I kan skabe minderne!

Book et feriehus udenfor sæsonen

Det er ikke kun i sommerferien, at et feriehus i Danmark er perfekt. Trænger I til at tage en pause fra hverdagen og holde en ferie udenfor sæsonen, lige når det passer jer, har I også mulighed for det hos Landal GreenParks.

Vores feriehuse i Danmark kan bestilles hele året, så uanset hvornår I trænger til at holde ferie og have en uge eller en weekend med tid til fordybelse, afslapning og samvær, har I mulighed for det i en af vores ferieparker.

Weekend i et feriehus er også ferie!

En weekend i et feriehus i Danmark midt i naturen med adgang til både indendørs og udendørs aktiviteter, kan være med til at forsøde hverdagen og fylde jer med glæde og ny energi.

Eller måske vil I gerne opleve årstidernes skiften på nært hold? Så er det ideelt at benytte påskeferien eller bededagsferien som anledning til en hyggelig miniferie, hvor der er masser af muligheder for at gå lange ture i skoven, langs stranden eller i de hyggelige lokale byer.

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.