Fyn – Eventyrets Ø

Tag familien med på ferie på Landal Middelfart på Fyn. Eventyrets Ø, hvor H.C. Andersen blev født, venter på at folde sig ud for jeres fødder og give hele familien en eventyrlig ferie. Ferieparken er utroligt smukt beliggende helt ned til Fænøsund og omkranset af skov.
  • Historiske slotte og herregårde
  • Naturparker med vandre og cykelruter
  • Fine strande og masser af vandaktiviteter
Book dit ophold på Fyn

Find din ideelle feriepark på Fyn

Udforsk vores ferieparker og fin den perfekte feriebolig til dig.

Ferieparker
Fyn er fin også når der skal bades
Ved Middelfart Marina findes en dejlig børnevenlig badestrand og masser af aktiviteter. Her vajrer det blå flag der indikere at miljøet, vandkvaliteten og sikkerheden er i top.
Tæt på Den Gamle Lillebæltsbro blev Søbadet opført i 1935, og herudfor bliver vandet hurtigt dybt og bliver ofte benyttet af dykkere. Her er en strand og et grønt område med borde og bænke. I middelfart findes desuden et fint havnebad. Landal Middelfart ligger lige ud til smukke Fænøsund og er et perfekt udgangspunkt for mange dejlige dage ved Lillebælts strande.
Sti i skoven | Landal Middelfart
Ro og fordybelse for 2
Træk stikket ud og tag på en romantisk miniferie med én du holder af. Når I booker et ophold og overnatning på Landal Middelfart, kan I slappe helt af, lade romantikken blomstre og nyde en pause fra hverdagen.
Brug den smukke natur lige omkring jer til en tur i skoven, prøv kræfter med kano eller kajak på vandet eller nyd en hyggelig dag med shopping og lækker frokost i Middelfart.

Naturen er i fokus

Aktiv ferie i det fri er en fantastik måde at holde ferien på og Fyn har lidt af det hele; vandreruter, cykelruter, aktiviteter på vandet og oplevelser i de højere luftlag!

Området omkring Landal Middelfart bugner af aktiviteter og oplevelser i det fri, så snør vandrestøvlerne, puds cyklen og tag familien med på ferie tæt på Naturpark Lillebælt.

Naturen føles ekstra tæt på, når I går en lang tur igennem skoven, langs vandet og over mark og eng. Der er mange fint afmærkede ruter, der kan føre jer sikkert gennem den smukke fynske natur.

En tur på cyklen kan hurtigt føre jer vidt omkring gennem det kuperede fynske landskab, langs kysten, ind i skoven, forbi en herregård og videre igennem en lille landsby. Hvis I er mere til off road ture på mountainbike er der også rig mulighed for det på én af de mange afmærkede ruter i skovene og naturparkerne.
Dreng i skoven | Landal Middelfart
Naturen er i fokus
Naturen er i fokus og byder på en perlerække af skønne, sjove og vilde oplevelser for hele familien med alt fra en rolig gåtur i skoven, til Hvalsafari på Lillebælt og Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro!

Uanset hvilke oplevelser I har lyst til og mod på, så venter der helt sikkert en skøn ferie hos Landal Middelfart. Efter en hel dag i det fri, er det godt at komme tilbage til et dejligt feriehus, hvor I kan samles om et spil, lækker aftensmad og et godt glas vin.
Odense by | Landal Middelfart
Gå på eventyr i Odense
Ferie på eventyrets ø! De fleste danskere, både store og små, kender til H.C. Andersens eventyr og i Odense har I mulighed for at besøge H.C Andersens barndomshjem som er omdannet til museum. Odense Zoo og Brandts Klædefabrikker er også et besøg værd for hele familien. Odense, som kun ligger 45 minutters kørsel fra Landal Middelfart, byder på mange muligheder og aktiviteter.

Attraktioner tæt på vores feriecenter på Fyn

I Odense Zoo kan I komme helt tæt på vilde dyr fra det meste af verden og opleve når løverne og tigerne bliver fodret. Der er også mulighed for at I selv kan prøve at fodre girafferne! For de mindste, er der klappe geder og shetlandsponyer, der elsker at blive striglet.

Egeskov Slot kan hele familien nemt få en hel dag til at gå. Besøg det imponerende veteranbils museum, gå på opdagelse på slottet og se de smukke sale, nyd en spadseretur rund i det prægtige haveanlæg eller slip jer løs i den store skovlegeplads med glidebaner og hængebroer.

Bridgewalking

Bridgewalking er ikke for sarte sjæle! Men har du mod på det, så venter der en helt unik oplevelse når turen går mod toppen af den gamle Lillebæltsbro. Der findes kun fire steder i verden, hvor det er muligt at prøve bridgewalking, så grib chancen – og husk at nyde udsigten!

Seværdigheder tæt på vores feriecenter på Fyn

Hindsgavl Dyrehave er 165 hektar smuk natur, der med sine mange stier blot venter på at blive udforsket. 
På turen gennem Dyrehaven, kan I opleve de mange hjorte, dådyr og rådyr, når de går på de stor græssletter eller inde mellem træerne i skoven. De mange dyr er med til at passe på naturen og sørge for at det hele ikke vokser til.
I kan vælge at gå helt op til Hindsgavl Slot og opleve den store smukke park omkring slottet.

Middelfart er en charmerende lille by under 4 km fra parken, der byder på mange lækre restauranter og spændende butikker. Her kan I nyde den smukke udsigt udover Lillebælt og de hyggelige små gader, hvor de gamle bindingsværkshuse ligger side om side.

Odense er hjem til en lang række sjov aktiviteter for børn i alle aldre. Lad jer fordybe i dyrelivet i Odense Zoo eller oplev det gamle Egeskov Slot. H.C. Andersens hjemby emmer af eventyr, og her kan I lade børnene udforske de klassiske fortællinger på H.C. Andersens museum eller i Børnekulturhuset Fyrtøjet. Odense vil helt sikkert fortrylle jer.

Odense
Den store trold, Hans Hulehånd, kan du finde i eventyrlige Odense tæt på Landal Middelfart. Trolden hedder Hans Hulehånd, da det er en flink trold, der hjælper børn med at bygge huler. 

Landal GreenParks i andre lande

 • Tyskland
 • Holland
 • Østrig
 • Schweiz
 • Tjekkiet