Fyn – Eventyrets Ø

Tag på ferie på Fyn! Den smukke natur, de gamle herregårde, og det charmerende storbyliv i Odense, venter alt sammen på at blive udforsket på jeres ferie.
    • Historiske slotte og herregårde
    • Naturparker med vandre og cykelruter
    • Fine strande og masser af vandaktiviteter

Ferieparker på fyn

Find din ideelle feriepark på Fyn

Udforsk vores ferieparker og fin den perfekte feriebolig til dig.

Ferieparker

Oplevelser i det fri

Aktiv ferie i det fri er en fantastik måde at holde ferien på og Fyn har lidt af det hele; vandreruter, cykelruter, aktiviteter på vandet og oplevelser i de højere luftlag!

Området omkring Landal Middelfart bugner af aktiviteter og oplevelser i det fri, så snør vandrestøvlerne, puds cyklen og tag familien med på ferie tæt på Naturpark Lillebælt.

Vandreture i naturen

Naturen føles ekstra tæt på, når I går en lang tur igennem skoven, langs vandet og over mark og eng. Der er mange fint afmærkede ruter, der kan føre jer sikkert gennem den smukke fynske natur.

Kom vidt omkring på cykeltur

En tur på cyklen kan hurtigt føre jer vidt omkring gennem det kuperede fynske landskab, langs kysten, ind i skoven, forbi en herregård og videre igennem en lille landsby. Hvis I er mere til off road ture på mountainbike er der også rig mulighed for det på én af de mange afmærkede ruter i skovene og naturparkerne.
Odense by | Landal Middelfart

Gå på eventyr i Odense

Odense er en rigtig spændende by og bestemt et besøg værd når I holder ferie på Fyn. Besøg H.C. Andersens Hus, Odense Zoo, Brandts Klædefabrikker eller tag en shopping tur i byens hyggelige gågade og nyd en frokost på en af de små caféer.

Attraktioner på Fyn

I Odense Zoo kan I komme helt tæt på vilde dyr fra det meste af verden og opleve når løverne og tigerne bliver fodret. Der er også mulighed for at I selv kan prøve at fodre girafferne! For de mindste, er der klappe geder og shetlandsponyer, der elsker at blive striglet.

Egeskov Slot kan hele familien nemt få en hel dag til at gå. Besøg det imponerende veteranbils museum, gå på opdagelse på slottet og se de smukke sale, nyd en spadseretur rund i det prægtige haveanlæg eller slip jer løs i den store skovlegeplads med glidebaner og hængebroer.

Bridgewalking

Bridgewalking er ikke for sarte sjæle! Men har du mod på det, så venter der en helt unik oplevelse når turen går mod toppen af den gamle Lillebæltsbro. Der findes kun fire steder i verden, hvor det er muligt at prøve bridgewalking, så grib chancen – og husk at nyde udsigten!