Forældre Udviklings Samtale

Book ferien nu
FUS - til dig der kender den dårlige forældre-samvittighed?
Download vores FUS skemaer
Book ferien nu

Tak for jeres billeder fra FUS-samtaler

Valentine Campaign 2022
ENDELIG er den her! ParUdviklingsSamtalen!
Kender du det, at børnene eller jobbet fylder meget i hverdagen og din partner ikke altid får den opmærksomhed, du egentlig ønsker at give? Nu har I muligheden for, på en humoristisk måde, at tage dialogen om, hvordan det står til i jeres parforhold.

Vi har videreudviklet vores populære FUS-skema til et PUS-skema! Parudviklingssamtale!

Knap en flaske vin op og sæt den gode stemning for jeres PUS-samtale. Udfyld skemaet inden I mødes til PUS og præsenter hinanden for jeres udfyldte skemaer. Leverpostej og hækkeklipning eller solnedgang og alenetid? Undersøg hvad I ønsker mere af, nyd hinandens gode selskab og få lavet gode aftaler for fremtiden. Sæt din partner i chefstolen – hvis du tør!
Hvad er FUS?

FUS er inspireret af den klassiske MedarbejderUdviklingsSamtale, bedre kendt som MUS. Mange af os har deltaget i MUS, med større eller mindre succes. Lederen og medarbejderen taler sammen ud fra et skema om, hvad der er gået godt, og hvad der er gået mindre godt det seneste år, og afslutningsvis ser de fremad.

Der bliver indgået aftaler om f.eks. kurser, der kan opkvalificere medarbejderen, nye mål medarbejderen skal arbejde mod, eller hvordan trivslen kan blive bedre hos medarbejderen og lederen.

I FUS er det børnene der er i kontrol og giver deres forældre feedback på hvordan, det står til i familien og hvilke ønsker de har for fremtiden. Find smilet frem og tag temperaturen på jeres familie med jeres søn eller datter i chefstolen. '

I finder FUS skemaerne lige her på siden. Del gerne jeres udfyldte FUS skemaer med #LandalFUS.

Book ferien nu